Как се справя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 2)

Как се справя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 2)

Всеки зодиакален знак реагира по типичен за него начин, за да се справи с раздялата. Зад мистериозно поведение на доскорошния ни партньор обикновено си има причина и зодиите ни помагат да я разберем. Ето как постъпват тези знаци в любовта, когато краят й е дошъл:

Как се справя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 2)

Лъв (23 юли - 22 август)

Лъвовете са известни със своята жизнерадостна личност и блестяща екстравагантност. Тези огнени знаци са омагьосани от романтиката. В края на краищата, лъва се ръководи от сърцето и партньорствата с лъвовете често се подхранват от увлечението. Просто казано, лъвът обича да бъде влюбен. Но когато пламъкът започва да замръзва и лъвът усеща, че връзката е към своя край, незабавно се опитва да защити гордостта си, като каже "чао" първи. Те обикновено могат да се оттърсят доста бързо от раздялата.

Когато един лъв е отхвърлен, обаче, е съвсем различна история. Първоначалната реакция на лъва от неочаквана раздяла често е пълен шок. Фактът, че някой може да загуби интерес към тях е последван от опустошителни страдания. По време на раздялата лъва се чувства така, сякаш слънцето е затъмнено. Лъвовете не се страхуват да покажат страданията си. Макар, че някой може да възприемат поведението им като прекалено драматично, изразът им на болка е истински и те се нуждаят от близките си приятели, за да им помогнат да се излекуват. Но въпреки това, колкото и ниско да е духът им, лъвовете са устойчиви, те винаги ще се върнат към светлината.

Как се справя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 2)

Дева (23 август - 22 септември)

Управлявана от Меркурий, планетата на комуникацията, дева е най-аналитичният знак от зодиака. Способността на девата да забелязва детайлите прави тези земни знаци невероятни писатели, реторици и редактори, но също и абсолютни перфекционисти. Връзките им често се дължат на романтизма и вярата в идеята за "идеално" партньорство. Но нереалистичните очаквания на девата могат в крайна сметка да се разпаднат от тревога и съмнение. Докато надеждата избледнява, девата напълно проверява връзката си, с или без да информира партньора си.

Тъй като предпочитат да избягват конфликти, тези земни знаци често се опитват да напуснат без трудна дискусия. Когато разговорът е неизбежен, девите са изключително мили и бързи, за да облекчат напрежението като поемат пълна отговорност, провъзгласявайки нещо от сорта "Не си ти, аз съм". Когато една раздялата е изненадваща, въпреки, че дева трудно може да се пусне, винаги можете да усетите колко е наранена. Можете да забележите отхвърлената дева, но тя е с внимателно подбрани аргументи, които подробно описват защо и как техните предишни взаимоотношения са били перфектни. Девите трябва да помнят, че техните романтични решения трябва да бъдат свързани с реалността и на партньора, а не само с потенциала на връзката.

Как се справя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 2)

Везни (23 септември - 22 октомври)

Везните се символизират със скалите, олицетворение на хармонията, управлявани от Венера, планетата на любовта. Тъй като те са най-щастливи когато са обвързани, не е изненада, че тези въздушни знаци се движат безпроблемно между взаимоотношенията. В съвършения свят на везните няма да съществуват раздели. Партньорствата биха били вечни състояния, които могат да започнат и да спират без никакви формалности. Истината е, че везните обичат да държат вратата отворена. Различните отношения отговарят на различни нужди и докато везните не знаят точно какво искат в дългосрочен план, смятат, че е най-добре да запазят своите възможности. Защо да създавате твърди граници?

По същия начин, когато везните инициират раздяла, често водят разговора с приятен и двусмислен език (например, библиотеките биха предпочели "да си починат", а не да се "откажат" да работят). Когато партньорът на везна иска раздялата да се осъществи, девата прави всичко по силите си, за да се увери, че партньорството завършва в добри отношения. Везните се грижат за впечатленията, които създават у другите, така че в края на краищата не става дума само за романтика, за тях - това е и за репутация.

Как се справя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 2)

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионът се определя от трансформацията, която е основата на всички преживявания на този воден знак. Способността да се регенерира и да се издига от пепелта изисква символична загуба на битката, но това не означава, че разделите със скорпион са лесни. Всъщност те взимат изключително трудно решението да се откажат. Дали скорпионът е инициатор или не, той винаги се чувстват разтревожен след раздялата. Без значение дали връзката е била здравословна. Терзанията им стартират проблемите с контрола, които понякога причиняват много проблеми на тези чувствителни водни знаци.

Въпреки, че мистериозните скорпиони поддържат привидно спокойна фасада, те често проявяват интензивните си емоции тайно, но с натрапчиво поведение (например, скорпион може да блокира бившите си в социални мрежи само, за да създаде разстояние, с което да остави партньора си на тъмно). Най-добрият начин скорпион да поправи счупеното си сърце е да се потопи в дълбините на своята душа, да се изправи пред своите страхове и да си позволи да работи над мрачните си емоции.

ВИЖТЕ ЧАСТ 1 ТУК!

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay