Нещата, които мъжете искат да знаем, но никога няма да ни кажат

Вижте кои са те

Нещата, които мъжете искат да знаем, но никога няма да ни кажат

Какво знаем за сексуалността на мъжете? Не много, но има някои неща, които мъжете искат в леглото, но повечето от тях не си признават.

1. Той иска да ви задоволи

Той наистина се интересува от това дали се наслаждавате на секса с него. И собственият му опит е засегнат от вашия. Ако има неща, които биха направили секса по-приятен, кажете му. Това включва пози, хигиена, време и т.н. Ако има неща, които намирате за непривлекателни или ви отблъскват, кажете му. Той иска да знае.

2. Той иска повече докосване

Повечето мъже обичат докосването и за тях то е неразделна част от секса. Галенето и докосването е чувствено и еротично за него и това е чудесен начин да синхронизирате телата си. Така че, ако искате да го докосвате, давайте и не се притеснявайте. Ако и вие обичате да бъдете докосвани, кажете му. Бъдете директни, не се колебайте.

3. Сексът е повече от секс за него

В повечето жени е изградена грешната представа, че мъжете просто искат да правят секс. Без значение с кого, къде и как. За щастие, това не е вярно да възрастните, зрели мъже. Повечето мъже обичат да се чувстват емоционално свързани по време на секс. Те обичат да целуват и прегръщат жената. Повечето мъже обичат секса да включва ръцете, устата и цялото тяло.

4. Иска да го хапете

Човешкият еротизъм включва инстинкта за хапане. Ако не ви харесва, задължително кажете на партньора си да не го прави. Опитайте и вие, за да разберете дали на него му харесва.

5. Той иска да отговори на въпросите ви

Какво харесва вашият човек в леглото? Той се радва, че сте любопитни и че искате да разберете и с радост ще ви отговори. Ако си споделяте какво харесвате, ще се наслаждавате на секса повече. Ако единия от двамата не знае какво му харесва, опознайте телата си заедно.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

12 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay