Седмичен хороскоп за периода 20 ноември- 24 ноември 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Седмичен хороскоп за периода 20 ноември- 24 ноември 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Ще търсите от другите внимание и грижа. Ще откликвате на всеки знак на внимание. Изобщо тази седмица ще са ви важни другите и ще се ориентирате спрямо тях. Хубаво да си давате сметка кое ваше качество е провокирало една или друга реакция в отсрещната страна.

Телец

Паралелно с текущите задължения ще се погрижите за подготовката на предстоящо събитие. В своя подкрепа ще имате онези, на които разчитате, стига да не сте прекалено язвителни към тях, както и към всеки друг от обкръжението си. Подновете сътрудничеството си с хора от вашата сфера на интереси.

Близнаци

Предприемате конкретни стъпки към изпълнение на идеите си и това поставя хората около вас в позицията на наблюдатели, а не на преки участници. Вие обаче се справяте наистина блестящо с всичко, с което се захванете. Трогвате се от жеста на свой близък човек.

Рак

Очакват ви радостни новини. Най-вероятно става дума за съобщения свързани с бизнеса ви. За мнозина от вас предстои важна промяна, която ще се окаже решаваща за бъдещото ви развитие. Бъдете максимално концентрирани и дайте най-доброто от себе си.

Лъв

Очертават се разговори с някого за съвместна дейност. Тук задължително трябва да се действа с повишено внимание. Използвайте седмицата пълноценно и се освободете от напрежението. От общуванията си ще извлечете полезна информация за работата или друга интересуваща ви дейност.

Дева

Ще търсите от другите внимание и грижа. Ще откликвате на всеки знак на внимание. Изобщо тази седмица ще са ви важни другите и ще се ориентирате спрямо тях. Хубаво да си давате сметка кое ваше качество е провокирало една или друга реакция в отсрещната страна.

Везни 

В разговорите ще бъдете приятно изненадани от хубави новини. Ще бъдете мотивирани да отстоявате позициите си. Не се притеснявайте да влизате в спор дори с доказани авторитети, щом мислите, че сте прави.

Скорпион

Редно е да потърсите надежден начин за партньорство, ако имате нужда от такова. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени. Ако имате прекалени очаквания е възможно да останете разочаровани. Въпреки това работата ви ще е успешна.

Стрелец

Тревожните състояния тази седмица ще се отразят пряко на здравето ви, така че опитайте да запазите спокойствие и самообладание. Ясно е, че не можете да контролирате всички процеси, така че просто приемете нещата каквито са.

Козирог

Бъдете по-уверени в себе си и преследвайте настойчиво целите си. Работата ви ще бъде оценена по достойнство. Потърсете компанията на приятел, с когото да споделите вълненията си. На хоризонта ще се появи и нова любовна тръпка.

Водолей

За активно действащите седмицата ще е успешна и печеливша. Мнозина са в състояние да допуснат голяма грешка, ако влязат в препирни и разправии с хора от деловото им обкръжение. Шансът ви да овладеете нервността си е силен. Решите ли, нищо не би могло да ви попречи.

Риби 

Ще преодолеете затрудненията си и с желание ще се представите пред онези, чието внимание търсите. С добра енергия сте и това се отразява на общуването ви. Ще получите добра оценка за работата си и ще подобрите взаимоотношенията си с хора, с които сте разделени. Любовта ви окриля и подтиква към себе изяви.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay