Частта от тялото, която измивате първо, разкрива какъв човек сте

Частта от тялото, която измивате първо, разкрива какъв човек сте

За доста хора сутрешната рутина започва с вземането на душ. Обаче начинът, по който се къпем е различен за всеки. Обикновено всеки човек започва с различна част от тялото. Това е решение, което вземаме подсъзнателно и разкрива много за нашия характер. 

1. Ако първо миете лицето си

Ако първо измивате лицето си, вие основно се грижите за всичките 5 сетива - обоняние, зрение, вкус, докосване и слух. Това означава, че сте много загрижени за начина, по който се възприемате и искате да се погрижите максимално за това, което се забелязва първо от другите - лицето.
Винаги сте загрижени за това, което другите мислят за вас и трудно понасяте негативните изказвания по ваш адрес.

2. Ако първо измивате ръцете или краката си

Ако сте от хората, които първо обръщат внимание на краката си, може да се наречете смирен и земен човек. Има обаче и друга страна. Ръцете или краката са символи на силата и волята. Така че, измиването първо на тези части от тялото показва, че нямате страх да изразявате избора си. Вие или мразите нещо, или го обичате.
Ако предпочитате първо да измиете подмишниците си, вие най-вероятно сте популярни във вашите социални кръгове като надежден човек. Вие също така не се страхувате от упорита работа.

3. Ако първо измивате интимната зона

Ако първо измивате интимната си зона, вероятно сте много срамежлив човек. Можете да наречете себе си интроверт или човек с ниско самочувствие. В социалните групи не ви обръщат много внимание, но онези, които ви познават отблизо, ще кажат, че сте най-истинският човек на земята. Хората се чувстват комфортно във вашата компания.

4. Ако първо измивате гърдите си

Ако първо измивате гърдите си по време на къпане, най-вероятно сте уверени и се чувствате удобно в собствената си кожа. Вие сте практични и много ясни. Вие сте доста решителни и стабилни. Обичате да бъдете независими и хората ви се възхищават за това.

5. Ако първо измивате косата си

Ако главата или косата ви е частта от тялото, която измивате първо под душа, вие сте човек, който обича дисциплината и реда. Най-горната част на тялото ви обикновено обозначава силата и измиването й първо показва, че имате твърдо мнение за всичко и вярвате в практичността. Също така управлявате много добре времето и сте известни с вашата точност. 

6. Ако първо измивате раменете и шията си

Най-трудолюбивите хора често измиват първо врата и раменете си. Раменете означават бреме и винаги искате да се отървете от тежестта на бремето си. Вие сте позитивен човек и господар и очаквате същото от другите. Вие сте много конкурентни и искате да сте стъпка напред от всички останали.

7.  Ако първо измивате гърба си

Гърбът ви отразява вашето съзнание. Гърбът включва гръбнака и нервната система, която играе важна роля във функционирането на мозъка ви. Измиването на гърба ви първо казва много за вашата запазена природа. Винаги сте много предпазливи и не се доверявате лесно на хората.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

49 19
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay