5 неща, които показват, че връзката ви може да продължи цял живот

5 неща, които показват, че връзката ви може да продължи цял живот

В началото на всяка връзка, хората са склонни да мислят, че тя ще продължи вечно. По-късно, за съжаление или за щастие, реалният живот поставя всичко на мястото си. Има универсални начини да разберете дали вашата връзка ще бъде вечна или не.

Ето 5 фактора, които могат да предскажат дали ще живеете щастливо с партньора си през целия си живот. Трябва обаче да разберете, че ако не отговаряте на всички тях, това не е причина да се разстройвате - всичко е много индивидуално. 

1. Имате приблизително еднакво социално положение

В началото на всяка връзка, тези разлики обикновено остават незабелязани, защото сме дълбоко влюбени и не забелязваме несъответствия. Но помислете за факта, че вашият партньор е възпитан по различен начин, той или тя има различно отношение към най-простите неща и поради това не ви разбира напълно. Разбира се, ако хората искат да бъдат заедно, те ще се научат да се адаптират и да се учат един от друг. Независимо от това, ще бъде много по-лесно да се разбирате, ако средата, в която сте възпитани, е до известна степен еднаква. 

2. И двамата имате чувство за хумор

Не е ли невероятно, когато се забавлявате на шегите на вашия партньор и когато той се смее на вашите шеги?  Понякога чувството за хумор е нещото, което помага да се поддържа здравословен семеен живот. Така че, ако сте на една и съща вълна, има шанс от 90% да имате успешен и щастлив живот заедно!

3. Имате еднакви виждания за родителството 

Когато двамата души в една връзка решат да имат деца, това е много сериозна стъпка. Има обаче някои уловки. Може и двамата да искате дете, но да нямате еднакви възгледи за родителството. Но ако пък мислите по еднакъв начин, това е предпоставка за щастлив живот с много дечица. 

4. Отношението ви към финансите е едно и също

Когато имате различно отношение и различни навици, свързани с финансите, нещата се получават доста трудно. Темата за финансите е доста деликатна и затова е по-добре да бъдете с човек, с който имате еднакви възгледи.

5. Имате еднакво мнение относно домакинските задължения

За да избегнете ситуацията, в която животът ви е абсолютен хаос, поради несподелени домакински задължения, е добре да живеете с този човек най-малко един месец преди да се омъжите. Ако сте перфекционист, който държи всичките си вещи организирани и подредени и вашият партньор не знае как да намери нещо във вашия дом, това е нещо, за което да помислите. Ще можете ли да издържите вечни спорове заради разхвърляна къща?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay