Ето защо да бъдеш необвързан на 30 е страхотно!

Ето защо да бъдеш необвързан на 30 е страхотно!

Да бъдеш необвързан на 30 е съвсем различна игра, в която вие сте победител. Всички бивши и неуспешни опити не ви преследват, а вие сте чувствате свободни, пълноценни и щастливи. Като погледнете назад, към любовния си живот на 20, се чувствате силно притеснени. Когато сме на 20 правим грешки, излизаме с неподходящи хора и се примиряваме с неща, с които не бива да се примиряваме. Когато сме на 30 обаче нещата са по-различни. Вече връзката със себе си е най-важната. Да бъдеш необвързан на 30 си има своите предимства. Ето кои са те:

1. Можете да съберете багажа си и да отидете където пожелаете

Има ли място, което винаги сте искали да посетите? Има ли работа в чужда държава, която искате да приемете? Тъй като няма кой да ви задържа, можете да отидете където пожелаете. 

2. Можете да се учите от грешките на другите

Хората, от които можете да научите най-много, са тези, които живеят съвсем различен живот от вас. Можете да се обръщате към приятели за съвет и да се учите от техните грешки. 

3. Можете да се срещате с мъже по по-умен начин

Когато станете на 30, ще започнете да се чувствате по-спокойни. Няма да бързате толкова много. Няма да прескачате от една връзка в друга, като полудели. Ще разбрете какъв човек търсите и ще действате по-умно. 

4. Можете да бъдете много близки с приятелите си

Приятелите, които имаме на 30, вече не са приятели- те са семейство. Ако сте необвързани, имате повече време за приятелите си, а също така и за семейството си. 

5. Можете да продължавате да израствате като човек

След като не губите енергията си по натоварваща връзка, можете да вложите всичките си усилия в себе си, за да се развивате и израствате. Можете да си намерите ново хоби или просто да правите нещата, които обичате.

6. Можете да пътувате сами

Можете да планирате соло пътувания, които могат да бъдат много по-чести, тъй като са много по-евтини, отколкото пътуванията за двама. 

7. Можете да бъдете егоисти, относно парите си

Можете да харчите парите си както пожелаете, без да се притеснявате, че трябва да се съобразявате с някой друг. 

8. Можете да работите за кариерата си

Любовта е нещо страхотно и си струва да бъде на преден план, преди кариерата, но когато сте загърбили развитието си, заради неподходящ човек, не е много приятно. Ако сте необвързани, можете да се фокусирате върху работата си и да постигнете велики неща. 

9. Можете да прекарвате уикендите си както пожелаете

Ако да останете в леглото цял ден и да гледате любимия си сериал е нещото, което искате да правите през уикенда, давайте. Няма да има кой да ви съди и да обърква плановете ви. 

10. Можете да се наслаждавате на любовта, която имате за себе си

Това, че сте необвързани, не е повод за тъга. По-скоро, можете да се радвате на това, че имате повече любов за себе си. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay