Как да накараме евтините дрехи да изглеждат бляскаво?

Полезни идеи!

Как да накараме евтините дрехи да изглеждат бляскаво?

Всяка жена има в гардероба си дрехи, които са съвсем обикновени и не изглеждат скъпо и бляскаво. Но понякога на всяка от нас ѝ се приисква да добави малко очарование в иначе скучното облекло. И това е напълно възможно. Обикновената дреха може да изглежда така сякаш струва стотици левове. А дори няма да ви се наложи да изхарчите толкова...

Но как е възможно това?

Като за начало можете да комбинирате дрехи от обикновена памучна материя с връхни дрехи, които наподобяват или са от сатен. Това може да са сака, якета или различни наметки.

Следващата ви опция са красивите и стилни обувки. Те могат да преобразят всяко едно облекло и да го превърнат в неотразимо. А какво ще кажете за аксесоарите? Красивото колие, гривната с камъни и стилната чанта моментално ще добавят доза шик във визията ви.

Друго предложение е все пак да се сдобиете с аксесоари, които са от дизайнерските модни къщи. Това може да е чанта или пък обувки. Техният вид ще ви накара да изглеждате като милион долара. Но имайте предвид, че тези стоки са значително по-скъпи от това, което сме свикнали да купуваме от масовите магазини.

Изгледайте видеото по-долу, за да получите още по-подробни съвети от влогърката Амбър Шол, която е наистина ослепителна.

***

1 6
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay