Начало на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Начало на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Седмото издание на  SOFIA FASHION WEEK AW 2018 стартира звездно и в продължение на пет вечери ще представя най-новото от света на модата. По традиция и тази година първата вечер бе запазена за българските марки и дизайнери. Водещите Боряна Баташова и Теодор Тодоров поставиха началото на седмицата на модата в София, като отправиха специални благодарности към екипа на хотел "Маринела" и зала EFFE, организатора на събитието Мария Бонева и арт директора Антон Узунов,както и към целият екип на Sofia Fashion Week AW 2018.

Българският  спортен бранд FLAIR  заедно с DJ Mascota взривиха сцената с нестандартно шоу специално подготвено за събитието. Лицето на модната седмица Ивайла Бакалова привлече всички погледи към сцената на модното събитие заедно с Алфредо Торес, който бе изготвил  хореографията,Златка Димитрова, рапърът Dim4ou и съпругата му Веси. Колекцията на бранда Flair е предимно в бяло и черно, в категоричен контраст, и същевременно в пълно съчетание. Цветовете, характерни за марката са вдъхновение за спортния дизайн, който контрастира в колекция "Feel the move” и добавя към нея доза смелост с експлозия от нюанси, теми и цветове.

Начало на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Дизайнерът Антония Стоянова от модна къща IMANE, показа модели с изискан градски шик, изработени с много фантазия и висококачествени материали. 

Начало на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Лицето на Sofia Fashion Week AW 2018 – топ модела Ивайла  Бакалова представи българският бранд VANITTA. Дизайнерът  Гергана Петрова беше заложила на  балансирана ексцентричност, съчетана със спортно-елегантна визия. Повече от 20 години марката изработва дамско и мъжко облекло, както за българския, така и за международния пазар.

Начало на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

За трети път на сцената на Sofia Fashion Week AW 2018 излезе най-популярния онлайн бранд за дизайнерска мода в България 29DESIRES. Фокусът на новата им есенно-зимна колекция бе насочен към жената, която стои между модерния Запад и мистичния Изток събрала най-доброто от двете култури в своята визия. Дизайнерът Жоро Драгнев впечатли публиката с модели връхни облекла завършени с естествен косъм за разкош. 

Начало на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Бременната водеща и модел Ева Кикерезова дефилира за българската марка INSTINCT, с дизайнер Руслана Канева. Това е единственият бранд за бременни жени в България, който предлага елегантни, красиви и официални дрехи за бременни дами, както за продажба, така и под наем. Ефирни, нежни и стилни материи съчетани в удивителни тоалети, който подчертават красотата и прикриват несъвършенствата на бъдещите майки. Всяка жена има шанса да се чувства удобно и да изглежда перфектно през всичките девет месеца на своята бременност. Сцената на модното събитие бе превзета от красиви бременни жени с елегантни рокли в комбинация с  аксесоари за глава на бранда Sevi by Sevdalina.

Начало на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Модна къща Paruchev, впечатли мъжката част с 15 изключително оригинални и елегантни предложения. Основен акцент на марката е изработването на бутикови модели по индивидуални поръчки с изключително високо качество на платовете от класата на Аrmani и Cerruti. Дизайнерът Атанас Парушев във всяка своя колекция оставя своя почерк за изисканост,стил и класа. 

Както винаги представянето на Biliana Yotovska label беше изпълнено с много акробатични номера и спортен дух. Да я подкрепят на сцената дефилираха нейният съпруг-културиста Димитър Димитров и дъщеричката й Никол.В изпълнение на поп певицата Прея,представените спортни модели на Биляна Йотовска накараха публиката да види и малките неща от живота. Този сезон тя залага на камуфлажа в три разновидности - елегантно, спортно и удобно. Нейната модна философия е  стремеж към създаване на уникален дизайн, безупречна визия и максимален комфорт. "Независимо дали спортувате или се наслаждавате на свободното си време, облечени в "Biliana Yotovska label", всички погледи трябва да са приковани към вас.”-категорична е фитнес моделът. 

Начало на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Новата си колекция от слънчеви очила и диоптрични рамки за 2019 г. представиха и българската марка KWIAT. Вдъхновени от модерния градски стил с повече метал в различни форми и цветове очарова аудиторията със своята елегантност и оргиналност.

Есен-зима в черно показа дизайнерът Nikolay Bozhilov- носител на престижната награда за мода "Златна игла". Елегантни и стилни модели за всяка дама имаше в неговата най-нова колекция. Тоалетите, създадени с внимание съчетават баланса между природата и технологията. Те носят усещането за безвремие и оригинална концепция.

Начало на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

"Запечатано с целувка"  беше мотото на новата колекция на  бранда  "Wolf Walley", която е изцяло ориентирана към младите дами и децата.Колекцията беше представена от най-красивите жени в Европа, които демонстрираха облекла с елегантни и стилни силуети.

Начало на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

С грандиозно закриване завърши първата вечер от Sofia Fashion Week AW 2018, пословичните с хумора си "Бонанза Бачорски" представиха модно ревю под акомпанимента на Елена Брусарска. Тя изпълни кавър на емблематичната песен на Queen - I want to break free, а около нея дефилираха сексапилни дами с прахосмукачки, мопове и легени. 

Начало на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

След бляскавото ревю гостите на събитието се забавляваха на стилно афтър парти в Street Lounge Hotel Marinela с DJ Mascota и Flair.

Билети за Sofia Fashion Week AW 2018, може да намерите в мрежата на Ивентим и при консиерж в хотел Маринела. 

Следете всичко за събитието ТУК

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay