Цвят горчица и как да го съчетаваме?

Цвят горчица и как да го съчетаваме?

Несъмнено цвят горчица е един от най-новите хитове на сезона, за това е добре да се запознаем с него бързо и да разберем как да го използваме по най-добрия начин и да го вкараме в гардероба си без усилия, сякаш това е любимият ни цвят и винаги е бил.

Първият най-лесен начин са, разбира се, аксесоарите. Сложете го като цвят на новият си шал, гривна, колие, обеци, портмоне или подберете обувки на висок ток в този цвят. Можете да спрете на малка чантичка или дамска чанта с детайл в този цвят. Ще се изненадате колко лесно се комбинират с дрехите ви и колко свежест може да вкара един по-атрактивен цвят в гардероба ни. Особено предвид факта, че повечето от нас предпочитат по-тъмните цветове през есенния сезон.

Цвят горчица и как да го съчетаваме?

Доверете се на връхна дреха в цвят горчица, като например палто или сако. Това решение е за по-смелите дами, които обичат да пробват нови неща и да добавят нетипични за своя стил цветове в гардероба си, от време на време. 

Цвят горчица и как да го съчетаваме?

Вмъкнете го като дреха за повод, като изберете риза или рокля в цвят горчица. Ако искате да изглеждате по-различно от обикновено в офиса или на някой коктейл, опитайте като сложите нов цвят, с който не са ви виждали до сега. За вас и за околните ще е интересно да се покажете в "нова светлина". 

Цвят горчица и как да го съчетаваме?

Заложете на жилетка в тази разновидност на жълтото. Изберете си функционален модел, който не е обемен и лесно можете да приберете дори в дамската си чанта и да облечете, когато имате нужда. Освен, че ще ви е удобно, ще знаете, че винаги имате какво да прибавите към тоалета си и да го направите още по-вълнуващ.

Цвят горчица и как да го съчетаваме?

Цвят горчица се комбинира идеално със синьо и особено с тъмно синьо, което го прави повече от перфектно съчетание с дънки или дънкови материи. Можете да го комбинирате и с кафяво, бежово, ментово и оранжево.

 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay