Приятелството между знаменитостите

Приятелството между знаменитостите

Мерилин Менсън и Джони Деп имат съвпадащи татуировки. Ед Шийран е живял в къщата на плажа на Къртни Кокс. Тези неща не са толкова изненадващи, тъй като тези знаменитости са добри приятели. Често след участието си в общи проекти знаменитостите откриват, че имат много общи неща и продължават да излизат заедно и да поддържат отношенията си.

Вероятно дори не сте знаели, че някои от тези звезди са истински приятели...

1. Дженифър Лорънс и Ема Стоун

Актрисите се срещат благодарение на своя приятел Уди Харелсън и поддържат връзка онлайн преди да се срещнат в реалния живот. Сега Дженифър и Ема винаги се появяват заедно на снимки, излизат, пътуват заедно и вечерят заедно с други знаменитости, като Адел.

2. Кейт Хъдсън и Дженифър Анистън

Актрисите са толкова близки приятелки, че Кейт беше един от малкото хора, на които бе позволено да публикуват снимки от 50-тата годишнина на Анистън. 

3. Майли Сайръс и Кели Осбурн

Майли и Кели станаха приятели на снимачната площадка на So Undercover. Двете са си допаднали много. Може би защото и двете са дъщери на музиканти.

4. Снуп Дог и Марта Стюарт

Какво общо могат да имат тези двамата? Кой знае! През 2016 г. те издадоха своя собствена кулинарна програма. Снуп Дог наистина обича своя приятел, "Никога не съм срещал някого като Марта Стюарт. Когато се съберем, това е естествена комбинация от любов, мир и хармония. "

5. Джони Деп и Мерилин Менсън

Менсън и Деп са добри приятели, а Мерилин е кръстникът на Лили-Роуз, дъщерята на Деп. Той подкрепя Джони на премиери на филми, а Деп често участва в концертите на неговия приятел. Нещо повече, те дори имат съвпадащи татуировки за приятелство.

6. Крис Дженър и Дженифър Лорънс 

Както всички добри приятели, Крис и Дженифър много се забавляват, когато си правят номера една на друга. Например, когато Крис казва на приятелката си, че иска "Порше" за Коледа, актрисата сбъдва мечтата й, но с играчка.

7. Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо 

Тези двама актьори се срещат на снимачната площадка на Титаник. И въпреки че филмът завършва трагично, тяхното приятелство никога не потъва. Често казват сладки неща един за друг. Лео твърди, че Кейт е "най-добрият актьор на своето поколение."

8. Ед Шийрън и Кортни Кокс

Ед и Кортни са наистина добри приятели. Шийрън живял в къщата на плажа на Кортни, "не плащах наем, само оправях леглото и приготвях чай". Той дори влиза в ролята на Купидон и запознава Кокс с Johnny McDaid

9. Селена Гомес и Дженифър Анистън

Селена Гомес е почитателка на Дженифър от 8-годишна възраст. Когато за първи път се срещат в Crystal и Lucy Awards, Селена била толкова нервна, че просто избягала. Но въпреки това, те са станали приятели. Дженифър винаги подкрепя приятелката си, а Гомес казва, че Анистън е най-добрият човек в света.

10. Фифти Сент и Бет Мидлър

Не се притеснявайте, 50 Cent и Бет Мидлър няма да пуснат рап сингъл заедно скоро. Те всъщност се срещат благодарение на общия си интерес: те работят по благотворителен проект заедно в Ню Йорк.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay