Подготвихте ли колата си за зимата?

Подготвихте ли колата си за зимата?

Зимата идва и в тази връзка е необходимо да поставите безопасността на първо място, заради заснежените и заледените улици. Въпреки че за повечето от нас студеният сезон е една завладяваща част от годината благодарение на големи празници като Коледа, то ние никога не трябва да забравяме за задълженията си, когато пътища навън се заледят и станат опасни. Това касае не само безопасността за нас и семействата ни, но и безопасността на всички други участници в движението.

Защото ако всички ние се стараем да направим пътя безопасен, ще се избягват трагични инциденти посред зима. Затова има един основен проблем, за който трябва да се погрижим - смяната на летните гуми със зимни гуми. Това е малка но важна стъпка, с която можем да направим пътя възможно най-безопасен през студения сезон.

Все още ли нямате зимни гуми за Вашия автомобил? Първо трябва да се уверите дали колата Ви вече разполага с популярните всесезонни гуми. Ако е така, тогава не се налага да търсите специални зимни гуми. В противен случай трябва да побързате в намирането на идеално подходящите гуми за любимия Ви автомобил.

За да улесним тази задача за Вас, ние създадохме система за търсене, с чиято помощ можете да откриете точните гуми, които търсите.

За целта е необходимо да изберете сезона, в който ще бъдат използвани гумите. След това трябва да въведете ширината, височината и диаметъра на необходимите Ви гуми. Веднага след това ще можете сами да изберете желания производител и предпочитан рейтинг за скорост.

Сега на Ваше разположение ще бъде богат асортимент от всички гуми с любимата Ви марка, които са същевременно съвместими с автомобила Ви. Рано или късно ще се уверите, че ние предлагаме само достъпни цени за нашите продукти.

Въпреки това, не се налага да правите компромис с качеството, защото ние си сътрудничим само с реномирани и надеждни доставчици topavtochasti.bg.

Не се налага да мислите и за транспортните разходи! Това е така, защото ние смятаме, че доставката на гуми трябва да е безплатна! Чудите се какво да правите, ако поръчаните гуми не са подходящи за Вашия автомобил или не Ви удовлетворяват? Не се тревожете. Вие имате правото да откажете поръчката си и да анулирате покупката в рамките на 14 дни, като дори не е необходимо да давате причина.

Защо се колебаете все още? Ако се съмнявате в качеството на нашите гуми, или имате въпроси относно доставката или поръчването, то можете да се свържете с компетентните ни и любезни специалисти за обслужване на клиенти.

Тук ще бъдете консултирани и обслужени подобаващо. Уверете се в първокласните ни висококачествени гуми и направете всичко възможно, за да осигурите възможно най-голяма безопасност на пътищата в студен сезон!

*Информацията е на партньор на Jenite.bg

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay