Виктория Бекъм на 45 години

Виктория Бекъм на 45 години

Тя няма нужда от представяне, защото е известна вече четвърт век, а кариерата ѝ е шеметна като самата нея. Тя е Виктория Бекъм и днес навършва 45 години.

Снощи тя посрещна рождения си ден в компанията на приятели, сред които тенис звездата Мария Шарапова и Дерек Бласберг - директор в направлението красота и мода на YouTube. Шарапова публикува стори в профила си в Инстаграм от партито на Виктория.

Виктория Бекъм на 45 години

Виктория Бекъм е родена през 1974 г. в Хертфордшир, Англия. Модният дизайнер прави първия си пробив в шоубизнеса като танцьорка, но едва ли щеше да получи световната слава, която я споходи след присъединяването ѝ към женската поп група Spice Girls. Тогава тя бе наречена Пош спайс и стана знаменитост от световна класа. А останалото, както се казва, е история.

Тя бе част от групата до 2000 г., когато момичетата решиха да се разделят, а Виктория направи солова кариера. Тя успя да издаде четири големи сингъла, като песента ѝ "Out of your mind" достигна номер 2 в класациите за сингли в Обединеното кралство.

Виктория Бекъм на 45 години

През 2004 г. Виктория стартира модната си кариера. В рамките на десет години като моден дизайнер Виктория Бекъм се превърна във водещ предприемач в световната мода. През 2011 г. е обявена за дизайнерска марка на годината на Британските модни награди. През 2017 г. кралица Елизабет ѝ присъди Ордена на Британската империя за нейната служба в модната индустрия. 

Любовта ѝ с Дейвид Бекъм, която започна през 1997 г. и премина в брак на 4 юли 1999 г., е една от най-обсъжданите теми вече повече от 20 години. Двамата се радват на здрав и успешен брак, трима синове и една дъщеря.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay