Джъстин Бийбър потвърди годежа си: Ти си любовта на моя живот, Хейли Болдуин

Джъстин Бийбър потвърди годежа си: Ти си любовта на моя живот, Хейли Болдуин

Канадският поп изпълнител Джъстин Бийбър потвърди годежа си с племенницата на американския актьор и режисьор Алек Болдуин, манекенката Хейли Болдуин, предадоха световните агенции. 

Бийбър публикува снимки в профила си в Инстаграм и се обясни в любов на Болдуин: "Хейли, влюбен съм във всичко, свързано с теб! Сърцето ми е напълно и изцяло твое, и ти винаги ще си на първо място за мен! Ти си любовта на моя живот, Хейли Болдуин, и не искам да го прекарам с никой друг. Ти ме правиш много по-добър и ние се допълваме толкова добре.  Нямам търпение за най-хубавата част от живота ми. Забавно е, защото сега с теб всичко има смисъл."

Джъстин Бийбър потвърди годежа си: Ти си любовта на моя живот, Хейли Болдуин

Певецът констатира, че "новините се разпространяват бързо" и уточни, че той и Болдуин са се сгодили на седмия ден на седмия месец. Според идола на тйнейджърите седем е числото на духовното съвършенство. "Това е истина, потърсете в Гугъл и ще видите, че е така!", коментира звездата. Джъстин сподели, че в бъдеще разчита на "стабилен и здрав брак".

В неделя сайтът за знаменитости TMZ съобщи, че Бийбър е направил предложение на Хейли в един от курортите на Бахамските острови. Преди годежа двамата са се срещали само в продължение на около един месец. Преди това те били само добри познати. Певецът в продължение на много години излизаше с певицата и актриса Селена Гомес, с която окончателно се раздели през пролетта на тази година.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay