Карди Би дава име на новото червило на Том Форд

Карди Би дава име на новото червило на Том Форд

Карди е една от последните звездни вдъхновения на дизайнера Том Форд за създаване на новата си колекция червила. Колекцията от козметични продукти, която марката представи на седмицата на модата в Ню Йорк е съставена от червила, които са кръстени на специални персони като Дакота, ДрейкГал и Арми. Нюансът, който носи името Карди Би е близък до кралско синьо, което до голяма степен отговаря на сложната личност на певицата.

Карди Би става все по-популярна, а песните й имат милиони фенове по цял свят. Момичето от Бронкс пее и рапира на английски и испански, впечатлява с дуетни изпълнения и сънгъли със звезди от ранга на Джей Балвин, Дженифър Лопес и Бед Бъни.

Карди Би дава име на новото червило на Том Форд

В събота, страницата на Инстаграм профила на Том Форд сподели снимка на отпечатък от синята целувка на Карди Би, а описанието гласеше "Запознайте се с Карди".

Мненията на последователите са разнопосочни. Част от хората твърдят, че са разочаровани от решението на марката Том Форд да кръсти свой нюанс червило с името на Карди Би, а други споделят своята радост, че ще могат да изпробват новия цвят. Цялото противоречие се поражда от конфликтна ситуация, създала се на модната седмица в Ню Йорк, между Карди Би и кралицата на рапа Ники Минаж

Карди Би дава име на новото червило на Том Форд

Карди Би често е свързване с "американската мечта", заради успехите, които постига като момичето от квартала. Новото червило определено развълнува доста хора, дори в поста има коментар, който гласи: "Виждам толкова много негативни мнения за Карди Би, а това е просто червило".

Независимо дали сте фен на Карди Би или просто си търсите ново синьо червило, колекцията "Момчета и момичета" на Том Форд е вече на пазара, а цената на продукта е 36 долара.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay