Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт с тайна сватба

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт с тайна сватба

Певицата Майли Сайръс и актьорът Лиъм Хемсуърт са вдигнали тайна сватба в много тесен кръг, шест години след обявяването на годежа им, пише в. "Дейли мейл".

За секретната венчавка се разбра, след като един от поканените забрави за дискретността и пусна няколко снимки и видео от тържеството. От споделените кадри от Конрад Кар, приятел на младоженците, се вижда как звездната двойка разрязва сватбената торта. Двадесет и шест годишната певица бе избрала за тържествения ден рокля в цвят слонова кост с гол гръб. Лиъм Хемсуърт заложи на черен костюм. Тържеството се е провело в дома на младоженците в град Франклин в щата Тенеси.

На церемонията са присъствали родителите на Майли - Тиш и Били Рей Сайръс.

Сайръс потвърди новината в сряда със серия снимки в Инстаграм, включително и прегръдка по време на церемонията, като написа: "10 години по-късно".

Двойката се среща за първи път по време на снимките на "Последната песен" през 2009 г. и оттогава датира връзката им. Те се сгодиха през 2012 г., но през следващата година развалиха годежа и бяха разделени повече от три години.

Наскоро Сайръс говори за раздялата им и каза:

"Толкова имах нужда от промяна. Трябваше отново да си паднем един по друг."

Звездите бяха забелязани отново заедно през 2015 г. През 2016 г. в интервю Сайръс потвърди, че не само са заедно, а отново са сгодени. Оттогава те не говорят много за връзката си, но тази година Лиъм пусна снимка в Инстаграм, към която написа за Сайръс, че е неговият "малък ангел".

Дойката живееше в общия им дом в Калифорния, който изгубиха при пожарите миналия месец. След инцидента Сайръс и Хемсуърт дариха 500 000 долара на фондация "Малибу".

 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay