Хари и Меган обявиха името на бебето

Хари и Меган обявиха името на бебето

Херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха, че са кръстили новородения си син Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

Хари и Меган публикуваха снимка в официалния си профил в Инстаграм, след като представиха официално момченцето на прабаба му кралица Елизабет II в двореца Уиндзор. Тя бе придружена от съпруга си - принц Филип, а на снимката е и майката на Меган - Дория Рагланд, която пристигна във Великобритания на 22 април.

Хари и Меган обявиха името на бебето

Нейно величество бе в Бъркшър за едно от любимите си събития на годината, което се провежда в замъка. Тя обаче си взе почивка от празненствата, за да се срещне с двудневното бебе, което бе с родителите си във Фрогмор Котидж.

Кралица Елизабет трябва да вземе и решение дали Арчи Харисън ще бъде принц. Бебето не получава титлата автоматично - тя трябва да бъде връчена от прабаба му чрез патентни писма.

Хари и Меган обявиха името на бебето

Новороденият Арчи е седмият престолонаследник и осмо правнуче на кралицата. Бебето с тегло 3,26 килограма се появи на бял свят в ранните часове на 6 май.

Представянето на Арчи беше първата публична поява на Меган от близо 6 седмици. 37-годишната американка носеше бяла рокля на британската дизайнерка Грейс Уолес Бенър с колан, подчертаваща талията ѝ.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!   

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay