Тази жена мисли, че трябва да има "дебели" Дисни принцеси

А Вие какво мислите?

Принцесите на Дисни има няколко общи неща: те се обличат добре, имат приятели животни, луди музикални способности ... и са доста слаби. Докато някои съвременни принцеси като Моана са малко по-мускулести, отколкото принцесите от миналото, всички те са доста слаби - а една жена не е съгласна с това.

Треньорът по увереност в тялото Мишел Елман публикува снимка на себе си в инстаграм, заедно с приятелка, облечени като принцеси на Дисни, но това, което тя пише, привлича вниманието на хората. "Нуждаем се от дебела принцеса", пише тя. - Растейки се с Дисни, сърцето ме болеше. Никоя от тях не приличаше на мен."

Мишел изтъква, че принцесите на Дисни се смятат за "образец за красота" и "като малко момиче мислех, че не съм красива, точно заради това". Тя също така казва, че и е било трудно да намери костюми на принцеси в нейния размер - и все още се сблъсква с този проблем и днес. "Аз всъщност исках да бъда Жасмин ... но хората продължават да смятат, че дебелите жени не носят къси потници."

Мишел призовава Дисни да дадат шанс на всички деца да мислят, че има принцеса, която прилича на тях. "Колко невероятно би било малките момиченце да казват "Уау, тя прилича на мен!", вместо "Искам да приличам на нея". Колко невероятно би било, ако красотата и самочувствието не зависят от килограмите. Докато това се случи, за нея ще бъде чест да се преструва на "дебела" принцеса.

Не е тайна, че Дисни принцесите не са много разнообразни. В продължение на години, те са бели и слаби. но с годините, Дисни започна да въвежда принцеси от различни етноси. Вие какво мислите, трябва ли да се създаде "дебела" принцеса?

Тази жена мисли, че трябва да има "дебели" Дисни принцеси

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay