5 мотивиращи цитати за успеха

5 мотивиращи цитати за успеха

Какво е нужно, за да бъдем успешни? Какво трябва да знаем? Най-добре е да се учим от примера и опита на успелите хора. Следващите цитати могат да ви дадат необходимата мотивация, за да преследвате неуморно целите си и никога да не се отказвате. Вдъхновението е първате стъпка към сбъдването на мечтите.

1. " Времето ви е ограничено, за това не го прекарвайте, живеейки живота на някой друг. Не попадайте в капана на догмите, които са живот с резултати от мисленето на други хора. Не позволявайте на шумовете от мненията на другите да заглушат собствения ви вътрешен глас. И най-важното – имайте куража да следвате сърцето и интуицията си. Те някак си вече знаят какъв наистина искате да станете. Всичко друго е второстепенно.”                 

- Стив Джобс

2. " Тогава взех решение, че ще се отдам на нещо, ако можех. И никакви часове, нито количество труд, нито сума пари не можеха да ме въздържат от това да давам най-доброто, което имам в себе си. Правил съм това от тогава и печеля чрез него, знам."

- Полковник Сандърс, основател на KFC

3. "Опитът ме научи на няколко неща. Едното е да слушаш инстинктите си, без значение колко добре звучи нещо, написано на хартия. Второто е, че си най-вече добър, когато се придържаш към нещо, което вече знаеш. И третото е, че някои от най-добрите инвестиции са тези, които не сме направили."

- Доналд Тръмп

5 мотивиращи цитати за успеха

4. "Не съм се провалил. Просто съм опитал 10 000 пъти.”

- Томас Едисън, основател на General Electric

5. "Ако можеш да мечтаеш за това, можеш да го постигнеш."

- Уолт Дисни

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay