10-те най-атрактивни мъже за 2018

10-те най-атрактивни мъже за 2018

В интернет има списък със 100 от най-привлекателните мъже през 2018 г. и тази класация наистина е обективна: най-красивите мъже бяха предложени от потребители на социални мрежи, а не от специално жури. Някои от 100-те мъже, които имат най-много "харесвания", са в този списък.

1. Майкъл Б. Джордан, актьор

10-те най-атрактивни мъже за 2018

Майкъл Б. Джордан стана известен благодарение на ролята си в Fruitvale Station и Крийд. За да играе ролята на боксьор, той преминава една година обучение всеки ден, като яде правилната храна. Той влага парите, които спечели, в огромно имение, където живее сега с родителите си.

2. Çağatay Ulusoy, модел и актьор

10-те най-атрактивни мъже за 2018

Родителите на Çagatay Ulusoy са от България и Босна. Това обяснява неговия необичаен външен вид. Когато е бил в училище, играе професионално баскетбол, но приятелите му предлагат да започне да се занимава с актьорско майсторство. Днес той е един от най-популярните актьори в Турция.

3. Хенри Кавил, актьор

10-те най-атрактивни мъже за 2018

Хенри Кавил е смятан за един от актьорите с най-малко късмет в Холивуд, защото ролята му винаги се дава на други актьори. Но това беше само до ролята му в Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта. Сега, репутацията му е обратната! Освен това Хенри Кавил е известен защитник на правата на животните и говори 4 езика.

4. Уилям Леви, актьор

10-те най-атрактивни мъже за 2018

Актьорът Уилям Леви е бил в такива списъци няколко пъти досега. И този път той е в топ 10. Бейзболът помага на бедния имигрант от колумбийско село да стане известен. Първо, той печели стипендия и успява да спести достатъчно пари за курс по актьорско майсторство. Той става известен, след като участва в "Dancing with the stars".

5. Тони Махфуд, модел

10-те най-атрактивни мъже за 2018

Немският гражданин със сирийски произход Тони Махфуд е интересен не само защото е привлекателен: той започва като талантлив фотограф и художник, който публикува своите произведения в социалните медии и привлича много внимание. Сега, световноизвестните марки работят с Тони и неговата страница в Instagram има над 3.5 милиона последователи.

6. Marlon Teixeira, модел

10-те най-атрактивни мъже за 2018

Бразилският Марлон нарича себе си мързелив човек, който обича сърфирането повече от всичко в света. Когато е навършил 16 години, баба му го запознава със своя приятелка, която притежава модна агенция, а тийнейджърът е избран за модно шоу. И преди 10 години, през 2008 г., за пръв път се появява в Париж на модно шоу.

7. Макси Иглесиас, актьор

10-те най-атрактивни мъже за 2018

Преди да стане известен актьор, Maxi е DJ и започва да получава малки роли във филми. Той стана наистина известен, след като взе участие във Física o Química. Веднъж Макси каза, че мечтата му е да направи филм с неговия идол, Хавиер Бардем.

8. Джейми Дорнан, актьор

10-те най-атрактивни мъже за 2018

Джейми Дорнан е роден в Ирландия. Няколко десетилетия по-късно развива актьорската си кариера в Холивуд и става много известен, благодарение на ролята си в "50 нюанса сиво". Той наистина обича брадата си, но се съгласява да се обръсне за ролята.

9. Зейн Малик, певец

10-те най-атрактивни мъже за 2018

Когато е бил млад, Малик, британец, чиито родители идват от Пакистан, обичал битбокс и рап. На 17-годишна възраст майка му го води на прослушване за X Factor и това е началната точка на неговата музикална кариера - първо в One Direction и след това соло. И през 2017 г. Зейн записва песен, наречена "Dusk Till Dawn" със Sia.

10. Ким Те-хьонг, певец

10-те най-атрактивни мъже за 2018

Първото място в списъка е за южнокорейски певец, който прилича на ангел - Ким Те-хьонг, който е по-известен под сценичното си име, V. Те-хьонг има много фенове по целия свят.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay