5 крайно интригуващи и дори пикантни факти за нашия любим Гришо

5 крайно интригуващи и дори пикантни факти за нашия любим Гришо

 

Едва ли има жена на територията на България, която да не е чувала за Григор Димитров, дори и да не следи тениса. Освен в ролята си на най-успешния български тенисист за всички времена, хасковлията се превърна и в един от любимците сред женската аудитория у нас. Няма да е пресилено ако кажем, че Гришо е сред най-атрактивните известни мъже в България, макар и от години той да живее в Монако. И понеже най-добрия български тенисист представлява такъв интерес за нас жените решихме да ви представим 5 силно интригуващи факти за Гришо, с които вероятно не сте запознати.

Считан Е За Един От Най-Секси Тенисистите В Мъжкия Тенис

Надали някой би се изненадал, но Григор Димитров е считан за един от секссимволите на мъжкия тенис. Къде със безупречен стил, къде с добра генетика, Гришо продължава да пленява женските сърца по цял свят без никакви проблеми. Нека не забравяме, че преди няколко години той бе поставен на шесто място по сексапил сред мъжете тенисисти, като пред него бяха играчи, като Рафа Надал и Новак Джокович. Дали обаче те са по-приятни за окото от нашето момче - преценката оставяме на вас.

Той Е Печелил Турнири На Всички Възможни Настилки

Безспортния талант на хасковлията си проличава особено силно от факта, че той е печелил турнири от АТП серията на всяка възможна настилка в тениса. Естествено става дума за твърда, клей и тревна настилка, като до момента най-големите успехи на Гришо в турнирите от големия шлем са именно на трева. Но ако погледнем конкретните спортни залагания за победител на Уимбълдън 2019, ще видим, че шансовете за краен успех на Димитров през тази година не са особено големи. Неговия коефициент за вдигане на големия трофей е 41.00, докато най-добрия такъв е на Джокович (2.62).

Като Малък Неговата Страст Са Били Велосипедите И Моторите

Колкото и да е странно, преди да започне да се занимава по-сериозно с тенис, нашенецът е бил почитател на двуколесните превозни средства. Като дете Гришо е бил запален по моторите и маунтин байковете, както и велосипедите изобщо. Той даже е участвал в състезание с прочутите колела BMX, но поради риска от сериозни травми в крайна сметка се отказва от тези доста екстремни дисциплини, след което вече се насочва към спорта, който го направи толкова успешен и известен.

 

Гришо Е Единствения Тенисист Удостоен Със Званието "Почетен Гражданин На Хасково"

Точно така, няма друг тенисист в света освен Димитров, който да притежава това звание. Разбира се, Григор е роден и израснал точно в едноименния град намиращ се в Южна България. Той получи въпросното звание "Почетен Гражданин На Хасково" през 2016-та година, като самия председател на общинския съвет на града връчи призванието на най-успешния български тенисист. Връчването на самото призвание пък бе изключително емоционално, като Гришо не успя да скрие сълзите си от това значимо за него събитие.

Няма Друг Българин, Който Да Е Покорил Сърцата На Никол Шерцингер И Мария Шарапова

Друг наистина много пикантен факт за хасковлията е неговия безспорен успех сред нежната част на човечеството, особено имайки предвид, че той идва от малка страна, като България. До момента никой друг българин не е успявал да омае две световноизвестни жени в лицето на Мария Шарапова и Никол Шерцингер. И докато с рускинята го свързваше тениса, то екзотичната Никол няма нищо с този спорт, освен връзката й с нашия Гришо естествено.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay