Правете това преди всяко хранене, за да отслабнете

Правете това преди всяко хранене, за да отслабнете

За да увеличите максимално загубата на тегло, когато седнете да се храните, започвате да мислите "Какво трябва да ям първо?", "Колко голяма трябва да бъде порцията?", "Колко ли калории има в това?" и т.н. 

Всъщност, вместо с храна, храненето трябва да започне с чаша вода. Стремете се да изпиете около 500 мл вода, преди първата хапка от вашето ястие. За да не забравяте да правите това, винаги слагайте на масата бутилка с вода или пък две чаши с вода. 

Като пиете вода, гладът намалява. Имате чувството, че стомахът ви е пълен и съответно не приемате голямо количество храна. По този начин вие приемате и по-малко калории и съответно отслабвате. 

Фитнес инструкторът Боб Харпър се съгласява с това твърдение.  "Приемането на вода е, според мен, един от най-добрите съвети за сваляне на тегло", казва Боб във видеозапис в Instagram като част от серия, която той нарича #TwoCupsIn. Той добави, че ако се чувствате гладни, първо трябва да пиете вода. Жаждата често се бърка с глада, така че пиенето на вода, преди да ядете, може да ви помогне да се чувствате сити, а също така е важно да останете хидратирани през целия ден. Това ще ви помогне да поддържате високи енергийни нива и ще предотврати главоболието. Главоболието е една от причините хората да ядат между храненията, а това води до излишно тегло.

Така че- пийте вода!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay