Как известните майки са влезли във форма след раждането?

Как известните майки са влезли във форма след раждането?

Бременността носи много емоции, като радост, вълнение, щастие и тъга, както и борба с теглото след бременността. За знаменитостите е още по-важно да си върнат предишната форма. Лиса Дефазио, диетолог от Лос Анджелис, казва: "Знаменитостите тренират упорито и отделят много време за външния си вид, защото кариерата им зависи от това".

Ще ви споделим тайните на знаменитостите за това как да влезли във форма след ражданията. Може техните истории да ви послужат за вдъхновение:

Дженифър Лопес

Джей Ло винаги е била една от най-добре изглеждащите знаменитости. Тя винаги е имала перфектно тяло, но разбира се по време на бременност и тя натрупва мазнини. През първите месеци след раждането, тя е започнала да върви и да прави леки тренировки. По-късно започва с нормалните тренировки, които никак не са леки- върви, кара велосипед и плува. Тя казва, че е важно да бъдем постоянни, защото по този начин тялото се адаптира и започват да се виждат резултати.

Хали Бери

Хали Бери качи 15 килограма при бременността с дъщеричката си Нала, но беше твърдо решена да се върне на червения килим. Нейната тайна е, че е яла много малки порции през няколко часа, избягвала е храни, богати на натрий и пържена храна. При нея е важно поддържането на стабилно ниво на кръвната захар, тъй като това е важно за диабета. Сред любимите й ястия са домашно приготвена супа, риба с листни зеленчуци, като кейл и спанак и същоо така кафяв ориз. "Нейната супа не е просто супа- има много зеленчуци и бобови, така че е хранителна", казва нейният треньор.

Алесандра Амброзио

Яденето на много малки порции, кафяв ориз вместо бял и много салата помогнаха на модела на Victoria's sicret да отслабне. Тя свали 20 кг само за 3 месеца след раждането. Също така се върна на модния подиум много бързо след като роди.

Марая Кери

Марая Кери свали поне 30 килограма след раждането на близнаците. Тя е качила около 18 килограма само от задържане на вода по време на бременността. Ако приемем, че качването на тези килограми се дължи на задържането на вода, зашеметяващото отслабване на Марая е не само здравословно, а в действителност възможно. 1 килограм на седмица, 5 килограма на месец е безопасно отслабване и можете да го направите без да гладувате или да тренирате часове наред. 

Джесика Алба

Джесика Алба качи 15 килограма с дъщеря си, Онър. Все пак, с упорити тренировки, Джесика си върна убийствената фигура. Тя е започнала с 20-минутни тренировки за цялото тяло, а по-късно започва с пълни тренировки.

Бионсе

Бионсе е майка на 3 деца и има невероятно тяло. Бионсе е от онези жени, които приемат тялото си след бременността, обичат себе си, но въпреки това се грижи за тялото си. Бионсе споделя, че е загубила голяма част от килограмите, заради кърменето и насърчава повече жени да го правят, защото е полезно както за майката, така и за бебето.

Рийз Уидърспун

Имаме основания да вярваме, че тя старее наобратно. Рийз има 3 деца и след всяка бременност изглежда невероятно. Тя споделя, че след бременността с третото си дете, не е имала проблеми. Тя избира здравословна диета, танци и йога. "Обичам да си танцувам заедно с децата сутрин. Трябва да бъдете търпеливи. Бъдете нежни и търпеливи със себе си и бавно ще се върнете към нормалния си вид."

Хайди Клум

Хайди качи 15 килограма по време на бременността и изненада всички с невероятния си вид на ревюто на Victoria's Sicret. "Хайди знаеше какво иска да постигне и тя го направи. Тя тренира и внимава какво яде. Отказала се е от алкохола, белия хляб, някои въглехидрати, някои плодове и нездравословни наситени и транс мазнини, а вместо тях хапва броколи и карфиол, сьомга, пиле, ядки, гъби, яйчен белтък, боб и др."

Ким Кардашян

Ким беше качила 30 килограма при бременността с второто си дете. Тя споделя, че е спазвала диетата на Аткинс, при която най-важни са порциите и нисковъглехидратните храни. 

Джесика Симпсън

Поради увеличаването на теглото си след бременността, Джесика Симпсън стана повод за шега сред многобройни таблоиди. По-късно обаче влезе във форма и беше нейн ред да се смее. 
Тя разкрива, че заедно с тренировките си три пъти седмично, тя ходи много. "Опитах се да правя 8 000 до 10 000 стъпки на ден. Не се опитвах да отслабна", казва тя. - Опитвам се да ходя около 4 мили на ден постоянно.

 Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay