Слънчева свежест: най-добрите аромати на Dior за пролетта и лятото

Слънчева свежест: най-добрите аромати на Dior за пролетта и лятото

Парфюмерията Dior отдавна е мярка за качество, добър вкус и елегантност. Колекцията на големия дизайнер е серия от леки и освежаващи аромати. Говорим за легендите и всички любими аромати. 

Цезар на модата

Парфюмът - неразделна част от образа, точно като косата, аксесоарите, обувките и облеклото. За това се счита майстор Кристиан Диор. През 1947 г. се провежда първото му модно ревю и именно на това събитие се представи парфюмът Miss Dior.

Романтичните и елегантни тоалети на майстора, заедно с новия аромат, се превърнаха в символ на новата епоха. Модните списания наричат Диор "Цезар на модата".

Dior трансформира жените, надявайки се всички, не само представителите на висшето общество да бъдат очарователни, стилни и щастливи.

Слънчева свежест: най-добрите аромати на Dior за пролетта и лятото

Популярни аромати за пролет-лято 2019

В колекцията от парфюми Dior има няколко известни аромата, които са станали класика и които не могат да бъдат премахнати през пролетта и лятото. Това са пресните и искрящи композиции на Miss Dior Blooming Bouquet, Poison Girl Eau de Toilette, Dior Homme Cologne и Eau Sauvage Parfum.

Първите три аромата са въплъщение на калифорнийското лято. Според модния дизайнер, Калифорния е свобода и трябва да се представи с луксозен аромат. Именно тя някога е вдъхновила маестрото да създава летни аромати.

Парфюмерът на Дома на Диор - Франсоа Демаки - пусна модерна версия на легендарния парфюм Miss Dior. Композицията е изпълнена с нотки на цъфтящ букет от божур, дамаска роза и цветя на сицилиански портокал.

Poison Girl Eau de Toilette - парфюм, подходящ за съблазняване, вечерни разходки край морето и флирт. В композицията има дует от мразовити портокали и топли цветови нотки.

Класическият летен мъжки аромат - Dior Homme Cologne - напомня за докосването на прясна, чиста памучна риза. Основата на аромата е привлекателната комбинация от калгарски бергамот, цветя от грейпфрут и бял мускус.

Друг мъжки аромат — Sauvage by Dior - едновременно слънчев и освежаващ, този размит аромат се превръща в олицетворение на бунтовния характер на човека. Потокът от животворна свежест на бергамота се заменя със сексуалността и страстта на лют пипер. Чувственият Ambroxan завършва състава.

Пролетно-летните аромати на Dior са леки и ефирни, освежаващи и атрактивни. Подходящи са за специални случаи и за всеки ден.

Ценности на модната къща

Dior е изтънчен вкус, женственост, нежност и духовна сила. Философията на марката днес остава непроменена: ароматите помагат на жената да разкрие своята естествена красота, а не да я потисне.

Мосю Диор си е поставил задачата да направи жената не само красива, но и щастлива. Тук можете да се запознаете с легендарните оригинални продукти на Dior — https://www.notino.bg/dior/.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay