Годишен хороскоп 2019: ДЕВА

ДЕВА: 23 АВГУСТ - 22 СЕПТЕМВРИ

Годишен хороскоп 2019: ДЕВА


Готови ли сте да се чувствате удобно, Деви?

Юпитер ще обитава четвъртия ви дом на дома и семейството почти през цялата 2019 г. Но планетата на късмета и експанзията няма да бъде сама, за да направи тази година страхотна  - вашата планета на удоволствието, Сатурн, навлиза във пети дом - на развлечения и любов, като гарантира, че 2019 г. предвещава хармония във вашия дом и семейство. 

Венера, вашата лична планета на финансите, се движи с пълна скорост през 2019 г., без да има ретроградна видимост. Нейното пряко отхвърляне, активността на Венера може да ви затрудни да запазите вниманието си върху една тема, когато мислите за вашите разходи и спестявания. В края на годината, на 27 декември, Юпитер ще се присъедини към Сатурн във вашия пети дом на любовта и удоволствието.

КАРИЕРА

Меркурий, планетарният владетел на вашия знак и зоната на кариерата, минава ретроградно три пъти тази година. Маркирайте календара си за следните периоди: от 5 до 28 март, от 7 до 31 юли и от 31 октомври до 20 ноември. Ретроградите са време за забавяне, преглед и преразглеждане на работата ви. С други думи, може да не ви се стори, че правите истински напредък през тези периоди. Въпреки това, те ще бъдат фантастични възможности за достигнане до стари приятели и колеги. Можете също да се върнете към пропуснати възможности и да създадете списъци за проверка, за да подобрите производителността си.

ЛЮБОВ

Слънчевото затъмнение, което ще се случи на 5 или 6 януари (в зависимост от това къде живеете) в Козирог, може да доведе до драстична промяна в любовния ви живот. Изберайте внимателно думите си на 13 януари, 16 юни и 2 септември. Щастливият Юпитер се издига срещу мечтания Нептун в емоционалните Риби. Може да попаднете под фалшивото впечатление, че всяка мисъл, която имате за партньора си, е вярна, но ще сгрешите. Избягвайте да наранявате нечии чувства, като оставяте вашите значими хора и приятели да говорят сами за себе си и дори да правят собствени грешки.

 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ДЕВА

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВЕЗНИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СКОРПИОН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СТРЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: КОЗИРОГ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВОДОЛЕЙ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РИБИ

 

 

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay