10 признака, че трябва да прекратите връзката си СЕГА

10 признака, че трябва да прекратите връзката си СЕГА

Всеки иска връзката му да се развива добре и всичко да бъде наред, но понякога нещата не се случват точно така и трябва да предприемем драстични мерки, като прекратим връзката.

Това решение не се взема лесно, но има някои "червени флагове", които ни показват, че е време да прекратим връзката си и да продължим напред.

Ето няколко признака, че е време да прекратите връзката си СЕГА:

1. Не харесвате себе си

Това е сигурен знак, че отношенията, които имате сега, са пагубни за вас. Ако сте харесвали себе си преди да срещнете партньора си, но сте започнали да не харесвате себе си от началото на връзката си, този човек не е за вас.

2. "Ходите на пръсти" около партньора си

Страхувате се, че можете да нараните партньора си с всяко нещо, което кажете или направите. Добрите отношения не трябва да са толкова крехки. По-добре би било да се разделите, ако ще бъдете по-спокойни.

3. Вашите приятели и семейство мислят, че трябва да се разделите

Трябва да има сериозни причини, поради които вашите добри приятели и семейството ви казват, че трябва да се разделите. Това са хората, които искат само най-доброто за вас. Ако те изразяват загриженост за вашата връзка, може би трябва да направите крачка назад и да помислите дали са прави.

4. Вие сте единственият, който се опитва да направи нещо за тази връзка

Всяка връзка изисква усилена работа от двете страни. Ако смятате, че сте единственият, който се старае да поддържа връзката, тогава може би е най-добре да прекратите връзката.

5. Продължавате да се надявате, че партньорът ви ще се промени

Имате идеална версия на вашия партньор в главата си и се придържате към желанието той да се превърне в тази версия. Истината е, че ако това е човекът за вас, вие няма да искате да го променяте. Ако се надявате той да се промени, по-добре се откажете от връзката, защото дори да се промени за известно време, после ще се върне към първоначалната си версия.

6. Придържате се към добрите спомени

Спрете да се опирате на миналите неща, за да продължавате да бъдете с партньора си. Забравете мисли като "Той беше толкова добър с мен", "Заедно сме от много време" и т.н.

7. Партньорът ви ви задушава

Обсебващите партньори са нещо много лошо. Всеки човек се нуждае от пространство, не позволявайте някой да ви го отнема.

8. Чувствате се недостатъчно уважавани от партньора си

Ако партньорът ви ви кара да се чувствате недостатъчно ценени, повтаря ви, че няма да се справите и т.н., време е да прекратите връзката си.

9. Бихте правили всичко друго, вместо да прекарвате време с партньора си

Бихте вършили домакинска работа или бихте работили извънредно, вместо да прекарате време с половинката си? Това е достатъчно показателно, че е време да сложите край на тези отношения.

10. Не комуникирате качествено

Добрата комуникация е абсолютно задължителна за една успешна връзка. Ако не можете да комуникирате нормално, просто прекратете връзката.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay