Основни дрехи, които могат да изкоренят проблема "Нямам какво да облека"

Основни дрехи, които могат да изкоренят проблема "Нямам какво да облека"

Наличието на огромен брой възможности в гардероба ви всеки ден може да бъде разочароващо, тъй като никога не знаете какво да облечете. Неслучайно някои от най-успешните хора в света избират да носят едно и също облекло всеки ден. Дори известният моден дизайнер Майкъл Корс обича да се придържа към "униформа", както каза веднъж в интервю.

Ще ви покажем няколко основни дрехи, които могат да разрешат проблема ви "Нямам какво да облека", ако ги имате в гардероба си.

1. Скини дънки

Скини дънките се превърнаха в основна дреха в женския гардероб. Те са удобни, стоят добре и могат да бъдат намерени в много различни цветове и цени. Можете лесно да ги съчетаете с тениска и маратонки или с токчета и блейзър и винаги да изглеждате зашеметяващо.

2. Малка черна рокля

Тази вечна дреха може да се носи навсякъде и по всякакъв повод- със сандали, с маратонки, с токчета, с ботуши. Малката черна рокля може да бъде от различни платове, в различни модели, така че да ви подхожда максимално много.

Независимо къде отивате, дали на обяд с приятелки или на супер изискана вечеря, винаги можете да облечете малка черна рокля и няма да сбъркате.

3. Бяла блуза

Бялата блуза или риза може да бъде спасител във всяка ситуация. Може да бъде комбинирана с дънки, с пола, с панталон, с къси панталони, с токчета, с маратонки.

Белите блузи и ризи могат да бъдат намерени във всеки магазин и трябва да присъстват в гардероба на всяка жена.

4. Дънково яке

Когато става въпрос за якета, дънковото яке винаги ще бъде ваш верен приятел. Можете да го носите както през пролетта, така и през есента. Можете да постигнете спортен вид, елегантен или небрежен, каквото пожелаете.

5. Черно кожено яке

Черното кожено яке няма да излезе от мода никога! Дори не можем да си представим как бихме живяли без черното кожено яке.

6. Черни обувки на висок ток

Всички обувки на висок ток са страхотни. И ако сте от жените, които носят токчета, ще се съгласите. Но всяка жена, без значение дали обикновено носи токчета или не, трябва да има в гардероба си едни черни обувки на висок ток. Това са най-универсалните обувки, които са измисляни някога.

7. Бели маратонки

И като говорим за универсални обувки...Има много причини, поради които е добре да имате поне едни маратонки в гардероба си, но най-важната е удобството. Белите маратонки са чудесен начин да завършите ежедневния си тоалет.

8. Блейзър

Блейзърът може да направи всеки тоалет шик. През годините класическият блейзър никога не е губил своята популярност. Можете да го носите върху тениска и дънки или панталон и риза и да създадете безпроблемно стилен аутфит.

9. Черни боти или ботуши

Черните ботуши са задължителна част от тоалета ни през зимата. Можете да ги носите както с пола, така и с панталон, а също и с дънки. Можете да ги носите на работа, на вечеря, на парти и т.н.

10. Удобни едноцветни тениски

Бяла, черна, сива или синя, тениската може да се носи с дънки, поли или къси панталони и винаги да бъде на мода. Плюс това, едноцветните тениски могат да бъдат закупени в почти всеки магазин на ниски цени.

11. Черен панталон

Подобно на задължителните дънки, черният панталон не бива да липсва в нито един гардероб. Той е истинско съкровище, защото може да бъде съчетан с абсолютно всичко.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay