Дивна пусна нова песен и клип, посветени на Кристин

Дивна пусна нова песен и клип, посветени на Кристин

"Чувствах, че не заслужавам да бъда тук и сега, да съм жива". Това разказа певицата Дивна пред "Нова" в първото си интервю след жестоката катастрофа преди 9 месеца, при която сериозно пострада нейната приятелка - манекенката Кристин.

Дивна пусна нова песен и клип, посветени на Кристин

След появата си в телевизионен ефир Дивна пусна и нова песен, озаглавена "Всичко/нищо". Клипът към нея започва с черен екран, на който пише "На Кристин". Дивна се обърна към феновете си във Фейсбук:

"Вълната от любов и подкрепа, с която ме заливате от вчера насам е толква силна и зареждаща... Не знам дали я заслужавам, но едно знам със сигурност - всички имаме своите лични борби. Водим ги през целия си живот. Но вярата е светлината и в най-непрогледния мрак. А любовта и смирението са начинът да преминем през него. Благодаря ви с цялото си сърце."

"Нямаше ограничение на скоростта, имаше видимост. Помня удара, помня моментите след това. Запитах се: "Това ли е? Така ли ще приключи всичко",разказа пред Мон Дьо певицата за катастрофата - "Попитах я добре ли е. Обадих се на тел. 112. После тя започна да пищи - болеше я много".+

Дивна пусна нова песен и клип, посветени на Кристин

Дивна разкри още, че около час са чакали линейка:

"В главата ми зазвуча песента на Орлин Горанов "Светът е за двама". Започнах да й пея: "Не заспивай, когато умират звезди, не заспивай, светът е за двама".

"Когато я качиха на линейката, рухнах", сподели Дивна.

Дивна пусна нова песен и клип, посветени на Кристин

На 12 март двете млади момичета пътуват от Русе за София. На пътя Бяла-Плевен Дивна предприема изпреварване на друг автомобил, но вижда насрещно движещ се камион и завърта волана, за да се прибере в лентата си за движение. Тя загубва контрол над автомобила и се удря в мантинелата.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay