Защо Меган Маркъл отказва да отслабне след раждането на бебето

Защо Меган Маркъл отказва да отслабне след раждането на бебето

Известните личности като че ли винаги бързат да се похвалят със слабите си тела възможно най-скоро след раждането. Е, това не важи само за известните жени- обикновените млади майки също искат бързо да се върнат към предишната си форма. Въпреки това, Меган Маркъл, която наскоро стана майка, не е обсебена от идеята да си върне килограмите и формата от преди бременността.

Ето защо херцогинята на Съсекс е взела това решение и какво можем да научим от нея:

Херцогинята на Съсекс вече присъства на няколко публични събития след раждането на първия си син (Арчи Харисън) и изглежда, че тя е качила още повече килограми след раждането на Арчи.

Разбира се, хората започнаха да я сравняват с Кейт Мидълтън, която излезе от родилното няколко часа след раждането, изглеждайки зашеметяващо - сякаш изобщо не е раждала. И хората очакваха същото от Меган.

Защо Меган Маркъл отказва да отслабне след раждането на бебето

Когато Меган се появи на публично място, облечена в прилепнала рокля, хората започнаха да я критикуват, че не е облякла нещо по-свободно, което да скрие излишните килограми.

Имаше обаче и хора, които я подкрепиха и й благодариха за откровеността. Тези хора заявиха, че Меган постъпва правилно и по този начин вдъхновява много жени по света да не се срамуват от тялото си, след раждането на бебе.

Защо Меган Маркъл отказва да отслабне след раждането на бебето

Изглежда Меган е отказала всякакъв вид диети по време на кърменето. Кралският експерт Кейти Никъл казва, че "Меган не прекалява с упражненията в залата ... тя наистина приема този режим на упражнения много нежно. Наслаждава се на това време. Тя е нежна към себе си. "

Тя реши да избере "революционен" начин да покаже през какви промени преминава тялото на жената, независимо дали е знаменитост или не. И ние подкрепяме херцогинята и вярваме, че тя може да се превърне в добър пример и източник на вдъхновение за много други жени. Надяваме се също, че тя и принц Хари се радват пълноценното на родителството.

Защо Меган Маркъл отказва да отслабне след раждането на бебето

Смятате ли, че е необходимо да започнете да тренирате, за да се върнете към нормалната си форма на тялото веднага след раждането или е по-добре да се отпуснете и да се насладите на първите моменти от майчинството? Ще се радваме да разберем какво е вашето мнение по този въпрос.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

26 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay