Крис Хемсуърт се отказва от холивудската си кариера за известно време

Крис Хемсуърт се отказва от холивудската си кариера за известно време

Актьорът Крис Хемсуърт ще удари спирачките на холивудската си кариера, за да прекара повече време със семейството си.

35-годишната звезда, която имаше доста ангажиран график през последните години, разкри, че ще спре да се снима поне до края на 2019 г. Хемсуърт иска да се отдаде на най-важната роля в живота си, а именно - да бъде баща на трите си деца.

Почивката му ще бъде напълно заслужена, след като миналата година той участва в цели 4 продукции, сред които "Отмъстителите: Краят" и новата част на "Мъже в черно", чиято премиера предстои в кината.

Австралиецът никога не се е чувствал комфортно със славата и парите, които съпътстват кариерата му. Миналата година в интервю за списание "GQ" Хемсуърт призна, че богатството му го кара да се чувства ужасно. Според "Forbes" само през 2018 г. той е спечелил 64 млн. долара.

"Когато бях по-млад, спестявах пари за дъска за сърф. Тя струваше 600 долара и с помощта на татко успях да ги събера за една година. Тогава дори не исках да сърфирам с нея, защото се страхувах да не я повредя. Това ми даде важен урок за оценяването на усилената работа", спомня си той.

Без съмнение актьорът работи здраво, за да завърши дома си в Байрън Бей - имотът е оценен на 20 млн. долара.

Основната причина за желанието му да се върне в родния си град и временно да остави киното зад гърба си, обаче, не е ремонтът на жилището, а наследниците му. Сбогуванията с дъщеря му Индия Роуз ставали все по-тежки и за двамата.

"В момента децата ми са в много важна възраст. Все още са малки, но разбират, че ще отстствам за по-дълго", казва актьорът.

През 2010 г. звездата от "Тор" се ожени за модела Елза Патаки. Двамата имат общо три деца: 7-годишната Индия Роуз и 5-годишните момчета близнаци Тристан и Саша.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay