Спечели два билета за театър с Jenite.bg и Театър „Българска армия“
Facebok
Спечели два билета за театър с Jenite.bg и Театър „Българска армия“
09.02.2018|11:00 Прочитания: 2176

Как прекарвате студените зимни вечери? Jenite.bg и Театър "Българска армия" Ви предизвикват да отидете на театър!

Отговорете на нашия въпрос и можете да си спечелите два билета за представлението 'Завещанието на целомъдрения женкар".

А ето го и въпроса: Коя е първата дума, за която се сещате, щом чудете думата "любов"?

Отговорете ни с коментар под статията. Няма правилни и грешни отговори. Всеки, който е дал своя отговор, участва в томболата за два билета за представлението 'Завещанието на целомъдрения женкар" в ТБА.

Имате време до 23:59 ч. на 18.02.2018 г. Победителят ще бъде обявен на 19.02.2018 г. във фейсбук страницата на Jenite.bg.

Официалните правила на играта вижте ТУК.

***

'Завещанието на целомъдрения женкар"

Спечели два билета за театър с Jenite.bg и Театър „Българска армия“Театър "Българска армия"


Най-желаният мъж в живота на много жени, Дон Жуан е достигнал края на дните си. Безбожникът се изповядва за своя жизнен път и разкрива шокираща тайна. Можем ли да му вярваме? Какво не знае светът за най-великия любовник на всички времена? Ще си отиде ли заедно с него и любовта като изкуство и поезия? И накрая – какво е любовта?


В това вълнуващо разбулване на тайни и лъжи ще ви води интригата на пиесата "Завещанието на целомъдрения женкар”. Мистерията на Дон Жуан е въплътена в мощния актьорски талант на Васил Михайлов, който несъмнено притежава харизмата на покорител и съблазнител. Блестящи партньори на неговата професионална класа са младите звезди на театъра Леонид Йовчев, Гергана Данданова и Тигран Торосян. Може би Дон Жуан не е това, което беше? Какъв е Дон Жуaн? Една вечер в театъра с една история, захранена от един вековен мит.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...