Ще се завърне ли любимият на всички сериал "Приятели"?
imbd
Ще се завърне ли любимият на всички сериал "Приятели"?
07.06.2019|12:00 Прочитания: 764

15 години след като светът получи отговор на въпроса дали Рос и Рейчъл най-накрая ще се съберат, загадката дали "Приятели" отново ще се върне на екран още не дава мира на феновете му.

Една от основните причини ситкомът да не продължи със снимките беше, че Дженифър Анистън не желаеше да се върне към ролята, която я изстреля на върха на славата. Дълго време тя отказваше да влезе отново в образа на "най-известната приятелка".

Но последно време мнението ѝ се промени...

При последното гостуване на актрисата в "Шоуто на Елън Дедженеръс", водещата зададе въпросът, който не дава мира на милиони. Ще се завърне ли "Приятели"?

"Защо не? Аз бих го направила. Момичетата също, както и момчетата... Сигурна съм", коментира Анистън.

Това не е първият път, в който тя обсъжда евентуално събиране на екипа. Всъщност миналата година звездата участва в същото шоу, в специалния епизод за 60-ия рожден ден на Елън и тогава намекна, че подновяването на ситуационната комедия не е невъзможно.

"Всичко е възможно, Елън. Ето, Джордж Клуни се ожени, което е доказателство, че всичко може да се случи", каза актрисата по онова време.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...