Балеаж наопаки? Защо не?
12.02.2018|12:10 Прочитания: 2767

Балеаж е техника, която имитира подчертани от слънцето акценти в косата. Цветната техника е спечелила безброй фенове, защото резултатите от нея изглеждат необичайно, но същевременно и естествено. Но сега налице е нов начин да се направи балеаж, който стигна до нас благодарение на Reddit.

Потребител с името DEH0001 публикува снимка, показваща балеаж наобратно. В този случай моделът е потъмнил златистата си руса коса, като е боядисал краищата в кестенови тонове. Резултатът е изненадващ и дори малко шокиращ, но определено ни допада.

Това е тенденция, която е по-остра от обикновения балеаж и може да бъде променяна, за да подчертае всеки тон на кожата или естествения цвят на косата. Освен това този стил не е труден за поддържане. Изисква редовно посещение при фризьора, за да се покрият корените и да се освежат тъмните краища, което трябва да се случва на всеки шест до осем седмици.

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...