Брад Пит за най-трудната си роля
Instagram
Брад Пит за най-трудната си роля
30.08.2019|11:00 Прочитания: 416

Преди време Брад Пит определяше като най-трудна ролята си в историческата лента от 2004 г. - "Троя". Тогава актьорът каза, че подготовката му за образа на Ахил е била изключително мъчителна, като перфектната физическа форма за филма му е коствала 1 година сериозна подготовка и постоянни тренировки. След края на снимките той заяви, че едва ли скоро ще стъпи във фитнес залата.

Сега, 15 години по-късно, звездата се сблъска с по-тежка задача. Пит каза, че ролята на астронавт във филма "Към звездите" е най-сложната в кариерата му.

В продукцията актьорът, който е и продуцент на филма, се впуска в пътешествие към далечни райони на Слънчевата система, в което преоткрива себе си. Той търси баща си (в ролята Томи Лий Джоунс), който е изчезнал по време на мисия преди 16 години и може да е свързан със странен катаклизъм, заплашващ човечеството.

Режисьорът Джеймс Грей разглежда в "Към звездите" темата за мъжествеността и дали тя се изразява в това да си силен и да не показваш слабост, или да си искрен и уязвим.

"Решихме да се опитаме да разкажем възможно най-незначителната история на възможно най-голям фон... Така дребното става универсално", каза Джеймс Грей.

Филмът "Към звездите" е в основната конкурсна програма на кинофестивала във Венеция, a премиерата му по кината у нас е на 20 септември.

Източник: dir.bg

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...