Дневен хороскоп за събота, 4 май 2019 г.
pixabay
Дневен хороскоп за събота, 4 май 2019 г.
04.05.2019|09:30 Прочитания: 1003

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Ако днес се стегнете и действате адекватно според ситуацията, утре ще се похвалите с пари, победи и постижения. Близо сте до вашата цел, но и други бързат към нея.

Телец

Не протакайте сключването на нови договори и старта на нови начинания, за които отдавна се подготвяте. Ако на едно място не потръгне, на друго със сигурност ще извоювате победи, ще постигнете удовлетворяващи и двете страни условия.

Близнаци

Действайте активно, сключете нови договори, уредете срещи с хора, с които ще вървите заедно напред. Ще станете с една идея по-романтични, отвеяни и непрактични.

Рак

Силен, успешен и творчески ден за вас. Получавате просветление в момент, когато отдавна търсите изход от проблемна ситуация. Доверете се на интуицията си.

Лъв

Днес имате свобода да действате и избирате така както сте го планирали. Концентрирайте се над преките си задачи и не се отказвайте от целта. Не оставайте нищо неуредено и неизяснено.

Дева

Опитайте да приложите в действие идеите, които ви хрумват. Денят е тясно свързан с интуицията, с възможността да се предвидят събития и да се извлекат максимални ползи от действията или бездействието на околните.

Везни

Днес ще е един ден, който ще ви вдъхнови. Пътят пред вас се разчиства. Случват се събития, които ще ви помогнат да заемете по-добро място в бизнеса и в обществото.

Скорпион

Станете рано. Всичко, което свършите сутринта ще отвори нови възможности и шансове за вас. В края на деня ще срещнете някои пречки и затруднения, но няма да са особено сериозни.

Стрелец

Днес излизате с едни гърди напред в конкурентната битка. Направо ще издухате конкурентите. Утрешният ден ще ви донесе заслужени победи и печалби.

Козирог

Планирайте бъдещето си днес. Сега е моментът да резервирате места и билети за предстоящата ви почивка. И да се отдадете на планирането на тези прекрасни дни.

Водолей

Днес на пътя ви възниква преграда, която е добре да заобиколите и да продължите напред. Не се съобразявайте с хора и обстоятелства, които ви пречат да реализирате намеренията си.

Риби 

Днес може да спечелите дело, да намерите и закупите имот и да заемете по-добри служебни позиции. Участвайте в състезания и конкурси. Ще ви върнат дълг, издължете се и вие.


0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...