Интересни визии за Хелоуин от специалистите на CodeBeauty
31.10.2018|12:00 Прочитания: 1276

Около празника Хелоуин възниква все по-голямо вълнение у нас. Независимо, че празника не е изцяло традиционен, все пак е празник и няма нищо лошо в това да си подарим още един забавен момент с приповдигнато настроение. Ако искате да изглеждате плашещо добре на наближаващия Хелоуин е добре да сте помислили от по-рано за грима и прическата си както и за цялостната подготовка по визията за деня на голямото парти, вместо да чакате последния ден. Специалистите от Code Beauty споделят някои от най-актуалните визии, които са правили за празника през последните години като маскировка за най-страховития ден, който се превръща в любим на малки и големи у нас.

Интересни визии за Хелоуин от специалистите на CodeBeautyYoutube

Мненията дали да празнуваме или не са противоречиви, но защо да не си подарим една по-необичайна емоция и възможност да се видим в по-различна светлина като си направим арт грим и прическа.

Интересни визии за Хелоуин от специалистите на CodeBeautyYoutube

Гримьори и коафьорите на салона за красота споделят кадри от тяхната подготовка на визиите за празника на Хелоуин.

Интересни визии за Хелоуин от специалистите на CodeBeautyYoutube

Можете да привлечете погледите със страховити тоалети, свиреп грим или "ужасяващо" секси визия, всичко зависи от това какво избирате вие. 

Интересни визии за Хелоуин от специалистите на CodeBeautyYoutube

За дамите най-класическите визии се превърнаха интерпретациите на черепи с цветя и цветни коси, бялото призрачно лице и цветните перуки. Мъжете през последните години залагат все повече на по-страшните маскировки като използват повече червена боя, наподобяваща кръв и разчитат на по-плашещи герои за своя костюм и цялостна визия.

 

2 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...