Как се гримира Кайли Дженър?
25.01.2018|16:00 Прочитания: 1272

За добро или за лошо риалити звездата Кайли Дженър е пример за подражание на милиони млади момичета по света. Нейната грим колекция предизвиква истински фурор всеки птт, когато се появи на пазара именно, защото е модерна и е съобразена с последните тенденции. Дори можем да кажем, че през повечето време самата Кайли създава новите тенденции.

В онлайн пространството сме виждали стотици видеа от различни любители и професионални гримьори, които ни показват как да постигнем визия подобна на тази на Кайли Дженър.

Но как се гримира самата тя?

В тази грим демонстрация, която изпълнява самата Дженър ще видите всяка една стъпка от нейната всекидневна грим процедура. Дори и да не симпатизираме на скандалната страна на Кайли, ние харесваме грима ѝ, защото той е семпъл, изчистен и същевременно много ефектен. Но не се притеснявайте. Вие определено нямате нужда от хирургически подобрения, подобни на нейните, за да придобиете тази модерна визия. Просто гримът върши чудеса.

***

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...