Кои неща да избягваме ако искаме да поддържаме добър имидж?
27.05.2018|14:30 Прочитания: 3446

Според някои етикета е отживелица и вече всичко е позволено, но доброто възпитание и маниери никога не излизат от мода. Ако искате да ви възприемат сериозно, трябва да знаете, че някои неща биха могли наистина да навредят на имиджа ви. 

Вкъщи или на работното място, има неща, които е добре винаги да се спазва и биха помогнали за това околните да ви възприемат по-добре професионално и личностно.

Кои неща да избягваме ако искаме да поддържаме добър имидж? Pinterest

Позицията на тялото и стойката

Една дама трябва да се старае да поддържа стегната стойка. Това освен полезно за начина, по който ви възприемат околните е полезно и за вашето здраве. С регулярни упражнения ще стегнете мускулите си на гърба и лесно ще имате правилна стойка в седнала и изправена позиция. Препоръчваме йога за целта. Освен, че е много женски спорт, влияе добре на емоционалното и физическото състояние.

Кои неща да избягваме ако искаме да поддържаме добър имидж? Pinterest

Грижата за себе си

Не бива да пренебрегвате себе си, това личи и ако искате околните да държат на вас като човек и професионалист трябва да полагате грижи за себе си. Спорт, диета или режим, поддръжката, от която всяка жена има нужда като маникюр, прическа и всичко останало. Полагайте достатъчно грижи, за да изглеждате спретната, това прави прекрасно впечатление. Колкото и да сте ангажирана в ежедневието си, ако изглеждате добре околните ще ви възприемат като супер жена!

Кои неща да избягваме ако искаме да поддържаме добър имидж? Pinterest

Гримът

Носенето на твърде много грим никога не носи позитиви, особено на работното място. Добре е да се съобразявате с ежедневието си, ако държите на силния грим за него си има подходящо време и място. Ако се грижите добре за кожата си няма да имате нужда от много пластове грим. Идеалният вариант е лек фон дьо тен или BB крем, спирала и червило. Това е напълно достатъчно и професионално.

Кои неща да избягваме ако искаме да поддържаме добър имидж? Pinterest

6 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...