Очарователни гримове за Свети Валентин (ВИДЕО)
10.02.2018|16:30 Прочитания: 2837

Днешният празник трябва да се отбележи. Независимо дали сте в щастлива връзка или все още нямате човек до себе си, Свети Валентин е възможност да изпробвате нов грим. И не е задължително той да бъде червен или розов. Ако сте готови да експериментирате и искате да имате ослепителен грим довечера, ето няколко идеи, под формата на самоучители.

Нежен и красив грим за Свети Валентин 

 

Вместо да прикрива естествените си черти с тежки гримове, Лорън Къртис използва бледи блестящи сенки и бледо розов цвят, за да подчертае естествената красота. 

Страхотен грим с малко продукти 

 

В това видео Zoella показва, че не се нуждаем от много продукти, за да създадем страхотен грим, дори когато е по повод някакъв празник като Свети Валентин. Тя създава супер стилен грим само с червено червило и спирала. 

Грим за Свети Валентин с 3 опции за устните

 

Този грим от Карли Бибел е доста практичен. Тя подчертава очите с златисто, което позволява да сложите любимото си червило, независимо какъв цвят е то. 

Красив розов грим за Свети Валентин 

 

Въпреки че свързваме розовия цвят с Барби и го смятаме за детински, има много начини той да изглежда стилен. Този грим е  доказателство за това. 

Секси грим за Свети Валентин 

Ако планирате вечеря навън или среща в някой клуб, този грим е най-подходящ за вас. Драматичен опушен грим с изкуствени мигли в духа на празника. 

Грим за Свети Валентин, вдъхновен от Адриана Лима 

Ето как да постигнете закачливия поглед на Адриана Лима. Очите ѝ са подчертани с тъмни цветове, а устните са в розово. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...