Сутрешната рутина на Синди Крауфорд (ВИДЕО)
You tube
Сутрешната рутина на Синди Крауфорд (ВИДЕО)
20.03.2019|14:00 Прочитания: 1670

Супермоделът от 90-те години Синди Крауфорд издаде тайната си за красота и сутрешната си рутина пред Vogue.

Сутрешната рутина на Синди Крауфорд (ВИДЕО)You tube

Тя сподели, че някой път просто е важно "да излезеш възможно най-бързо". 53-годишната модна икона има много уроци, които може да бъдат предадени и един от тях може да бъде изпълнен само в рамките на 10 минути.

Сутрешната рутина на Синди Крауфорд (ВИДЕО)You tube

"Нося по-малко грим", обяснява Крауфорд.  С течение на времето супермоделът е възприела по-естествена визия. След измиване на лицето, тя използва серум от пъпеш. След това си прави охлаждащ масаж на очите против торбички и сенки. После полага овлажнител, с който да подобри тена си.

Сутрешната рутина на Синди Крауфорд (ВИДЕО)You tube

"Когато станах модел, не знаех нищо за грима и грижата за кожата", казва Крауфорд. "Първата ми работа беше да направя да се гримирам сама. Отидох и си купих сенки и спирала. Иман и Даян деУит се гримираха сами. Спомням си как стоях в огледалото и се опитвах да имитирам това, което правят."

Крауфорд споделя, че малките неща могат да придадат завършен вид на цялостната визия - понякога просто спирала или подчертани вежди.

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...