Годишен хороскоп 2019: РАК
pixabay
Годишен хороскоп 2019: РАК
28.12.2018|11:00 Прочитания: 4451

Ако кариерата ви е видяла своите възходи и падения през последните седем години, можете да благодарите на Уран, Раци. Планетата на промяната и иновациите ви води на разходка през вашия 10-ти дом на кариера и престиж. Може да сте облекчени като разберете, че той най-накрая сменя домовете си през 2019 г., но не позволявайте на това движение да замъгли това, което сте научили от този период.

Вероятно сте станали по-мъдри и по-строги от предизвикателствата, които дойдоха по пътя ви. На 7 март Уран ще навлезе в твоя 11-ти дом на приятелството, като ще отвори вашия социален кръг от хора, които ще ви вдъхновят. Ако всичко, за което можеше да говорит през този период, е работа, крайно време е да се измъкнете от този коловоз.

Насочете се към отдих тази година и ще наблюдавате разрастването на социалния си кръг.

КАРИЕРА

Уран ви е направил работохолик през последните седем години, но вашите творчески сокове ще започнат да текат, след като той смени дома си и се премести в дома на приятелство през март!

Юпитер, планетата на късмета, навлезе в Стрелец в края на 2018 г. и подправя ежедневната ви рутинна работа в офиса. Нещата ще станат по-интересни, а на мястото, където работите, може да промените малко интериора, за да бъде по-предпочитано от вас. Говорете и пуснете няколко снимки в социалните мрежи. Ракът знае как да направи едно пространство уютно. Един щастлив Рак е трудолюбив.

ЛЮБОВ

Вашият планетен владетел, луната, ще премине през две затъмнения тази година, на 20 или 21 януари в Лъв и на 16 юли в Козирог. И двете затъмнения могат да засегнат рака, който в момента е свързан с тях, но не се тревожете. Ако стигнете до осъзнаването, че нещо вече не работи, разберете как можете да се движите покрай него, заедно с него. Меркурий и Марс ще се съединят от 14 до 19 юни, затова настоявайте да говорите за онова, което е в ума ви, каквито и да са романтичните обстоятелства.

 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ДЕВА

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВЕЗНИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СКОРПИОН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СТРЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: КОЗИРОГ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВОДОЛЕЙ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РИБИ

 

 

 

2 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...