Дневен хороскоп за неделя, 2 декември 2018 г.
pixabay
Дневен хороскоп за неделя, 2 декември 2018 г.
02.12.2018|09:30 Прочитания: 639

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес сте много практични и творчески настроени, което ви дава голяма преднина в работата и във всичко, което правите. Ще откриете нови черти на характера си, за които дори не сте подозирали.  

Телец

Някой ваш много близък човек ще се дистанцира от вас, но не се притеснявайте, временно е. Всеки има нужда от повече пространство от време на време, но можете да бъдете сигурни, че ще се върне при вас.  

Близнаци

Днес вашите проблеми трябва да са на първо място за вас. Трябва да ги вземете на сериозно и да опитате да измислите начин да се справите с тях. Поемете дълбоко дъх и опитайте да запазите спокойствие.  

Рак

Днес ще успеете да се откъснете от хората, които ви дърпат назад. Стойте настрана от колегите си, днес ще работите по-добре, когато работите самостоятелно. Днес хората само ще ви пречат.  

Лъв

Заредени сте с положителна енергия и ще бъде грях, ако не я споделите. Заразете с добро настроение колеги, приятели, членове на семейството, дори непознати. Те ще отвърнат по възможно най-добрия начин.  

Дева

Днес е моментът да покажете на света какво имате и какво можете. Ще разрешите много проблеми, ще дадете много умни съвети и ще създадете много добро впечатление.  

Везни

Оставете настрана всички важни решения, които трябва да взимате. Просто моментът не е сега. Ако все пак сте принудени да го направите, започнете от най-простите и незначителни. 

Скорпион

Днес ще се чувствате най-добре, когато прекарвате времето си в тесен кръг от хора. Имате способността да преценявате хората много добре и ще успеете да подберете подходящите партньори.  

Стрелец

Социалната ви енергия е доста силна днес. Толкова сте уверени, че можете да се справите с абсолютно всичко. Днес е моментът да достигнете до член на семейството ви и да му помогнете.

Козирог

Днес сте по-позитивно настроени относно здравето си. Наслаждавайте му се и направете нещо, за да се чувствате още по-добре както физически, така и психически. Днес е добър ден за вас.

Водолей

Няма да стигнете до никъде днес, ако не говорите ясно и отчетливо. Трябва да се уверите, че знаете точно къде се намирате и точно къде искате да отидете. Поставете си ясна цел, за да можете да я постигнете. 

Риби 

Толкова сте добри напоследък, че още един компромис едва ли ще ви направи впечатление. Днес ще ви бъде малко трудно да се владеете, особено когато става въпрос за пари. Опитайте да харчите разумно.  

 

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...