Дневен хороскоп за неделя, 21 юли 2019 г.
pixabay
Дневен хороскоп за неделя, 21 юли 2019 г.
21.07.2019|09:30 Прочитания: 199

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес е денят, в който трябва да се погрижите за всички изостанали задачи и всичко, което сте отлагали в миналото. Позабавлявайте се като се погрижите за външния си вид.

Телец

Дори и да сте в разгара на пламенна връзка, трябва да се отдръпнете за известно време или поне да я оставите на заден план. Имате по-важни неща за вършене.

Близнаци

Махнете всички граници, ако искате хората да ви забелязват, трябва да излезете и да се покажете. Добрата новите е, че поддържате определено ниво на достъпност.

Рак

Днес ще бъдат разочаровани от вас. Но те са тези, които бъркат. Вие правите нещата по свой начин и така би трябвало да бъде. А те трябва да проявят малко търпение.

Лъв

Трябва да пренаредите графика си, ако още не знаете защо, скоро ще разберете. Отложете по-маловажните задачи и не се пренатоварвайте днес.

Дева

Не позволявайте на близките ви да се възползват от финансите ви. Отнасяйте се с малко повече внимание и се опитвайте да разпределяте ресурсите си внимателно.

Везни

Днес може да има някои големи личности в семейството или работната група, които ще свършат всичката работа днес. Освен ако вие не поемете инициативата.

Скорпион

Вашата творческа старана работи с пълна сила днес. Ще имате много добри идеи, дори може да се наложи да се сбогувате с някой стар проект, за да имате повече време за новите.

Стрелец

Животът ще е по-добър за вас, ако се скриете за известно време. Всичко, което трябва да направите е да се заровите в много работа или да влезете в друга роля.

Козирог

Опитайте да накарате приятелите ви да се присъединят към вашата кауза, дори да не сте много сигурни каква е тя. Дори и да се наложи да действате сами, не се колебайте.

Водолей

Вашата енергия днес изисква действия. Трябва да говорите, дори някой друг да има думата. При вас нещата трябва да се случват бързо, нямате време да чакате.

Риби

Днес е възможно да обидите някого неволно. Извинете му се бързо и нещата ще се оправят. Не се дръжте все едно нищо не е станало, само ще влошите нещата.

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...