Дневен хороскоп за петък, 24 май 2019 г.
pixabay
Дневен хороскоп за петък, 24 май 2019 г.
24.05.2019|09:30 Прочитания: 777

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес сте в доста добра форма и би трябвало да постигате само успехи. Ако нещо ви саботира, не се отказвайте. Просто отстъпете за момент, докато положителната ви енергия подейства. 

Телец

Не можете да прекарате днешния ден сами, това би било опустошително. Вие обичате да слушате само себе си, но ваш приятел днес ще ви даде много разумен съвет, който ще ви донесе успех. 

Близнаци

Графикът ви е натоварен днес, независимо дали го разбирате или не. Днес ще бъдете изправени пред много предизвикателства и в края на деня ще бъдете повече от изтощени. 

Рак

Изключително трудно ви е да си съберете мислите, което обезмисля почти всяко ваше действие. Добра идея е да отстъпите назад и да обмислите кои са наистина важните неща в живота ви. След което осъзнаете кои са, ще започнете да работите за тях. 

Лъв

Вие сте в средата на някои сериозни въпроси, свързани с комуникацията - и ги разрешавате с обичайния си блясък! Хората около вас ще бъдат много очудени, когато осъзнаят какво правите. 

Дева

Всичко се случва прекалено бързо за вас, така че очаквайте все повече и повече действия, докато денят напредва. Вечерта вероятно ще бъдете изтощени, но това е правилният вид умора. 

Везни

Днес ще започнете да правите бебешки крачки към целта си. Движете се бавно и стабилно, за да сте сигурни, че нищо няма да се обърка. По-добре нещата да се случват по-бавно, но качествено, отколкото да бързате. 

Скорпион

Днес сте малко изгубени, но това не е толкова страшно за вас, колкото за останалите хора. Днес се чувствате малко по-несигурни и искате денят да минава по-бързо.  

Стрелец

Вие и вашите хора малко ще полудеете днес, но в добрия смисъл, разбира се. Забавлявайте се и не мислете за проблемите, които имате. Заслужавате поне един ден, в който да се разтоварите и да се позабавлявате. 

Козирог

Днешният ден е ден за големи идеи, така че не забравяйте да говорите и да си сътрудничите само с правилните хора. Вашата положителна енергия гарантира, че нещата ще бъдат много по-ясни в края на деня. 

Водолей

Макар че вашите хора са невероятно разговорливи днес, трябва да се съпротивлявате на изкушението и вие да бъдете такива. По-добре е да не споделяте особено много днес, защото не се знае кой ви мисли доброто и кой не. 

Риби

Трябва да обсъдите последните промени с колеги и членове на семейството се, затова започнете рано и се уверете, че всички са готови за това, което ще кажете. Можете да направите всичко днес. 

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...