Дневен хороскоп за петък, 6 септември 2019 г.
pixabay
Дневен хороскоп за петък, 6 септември 2019 г.
06.09.2019|09:00 Прочитания: 548

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Чувствате се уморени, но не чак толкова, че да не можете да се справите с възникналия днес проблем. Ще ви отнеме малко усилия, но не е нещо чак толкова необикновено.

Телец

Някой се опитва да си вре носа в личния ви живот. А това е едно от нещата, които най-много мразите. Не избухвайте и не правете сцени, просто се отдръпнете от него.

Близнаци

Днес сте стабилни и се чувствате готови за всичко, което може да ви предложи живота. Възползвайте се от малките неща, които са навсякъде около вас.

Рак

Фокусирали сте се върху големия проблем, който имате и точно това е нещото, върху което трябва да сте фокусирани. Острият ви ум ще ви помогне да го разрешите.

Лъв

Днес е много подходящ ден да направите нещо необичайно и ново. Отидете да ново, непознато място. Запознайте се с нови хора, опитайте някакво ново занимание.

Дева

Днес е подходящ ден да направите стъпка напред. Съберете факти и хора, които да ви подкрепят. Давайте смело напред и в никакъв случай не се страхувайте от провала.

Везни

Нещо съвсем дребно може да провали деня ви. Прекалено много се впечатлявате от детайлите и правите живота си по-сложен, отколкото трябва да е.

Скорпион

Погрижете се за себе си днес. Хората, които обикновено се грижат за вас, няма да имат възможността да го правят, така че трябва да си обърнете внимание сами.

Стрелец

Днес правете планове. Дори да не можете да планирате всичко в детайли, поне си нахвърляйте нещата. Знаете всичко, което трябва да знаете.

Козирог

Трябва да помолите някого за нещо, но днес не е най-подходящото време за това. Изчакайте един-два дни, за да видите как се развиват нещата. 

Водолей

Добре преценете ситуацията и се опитайте да покажете на хората около вас, че нещата не са такива, каквито изглеждат, а имат по-дълбок смисъл.

Риби

Трябва да премислите нещо голямо. Разделете го на малки части, за да можете по-лесно да се справите. Не се притеснявайте, всичко ще бъде наред, просто помислете добре преди да действате.

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...