Дневен хороскоп за понеделник, 08 януари 2018 г.
pixabay
Дневен хороскоп за понеделник, 08 януари 2018 г.
08.01.2018|09:30 Прочитания: 195

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес съберете цялото си семейство. Ако не можете да съберете всички, поне направете се чуйте по телефона. Енергията ви днес е идеална за създаване на връзки.

Телец

Един от приятелите ви е ключов играч в днешната роля, която по-късно ще се окаже комедия. Забавлявайте се и не приемайте нещата твърде сериозно.

Близнаци

Днес всички ще ви обсипват с комплименти и вие ще се чувствате много добре. Приятелите и роднините ви ще подкрепят новите ви амбиции.

Рак

Изкушени сте да надминете себе си днес, но това може да донесе бедствие. Уверете се, че не се натоварвате прекалено. Само след няколко дни ще сте в състояние да понесете всичко.

Лъв

Чувствате се доста добре, заради всичко, което се случва около вас. Ще бъдете способни да улавяте детайлите, особено по отношение на романтичната ви връзка и семейството.

Дева

Днес не сте в настроение да комуникирате с хората. Ако някой има желание, той ще поеме инициативата. Но скоро трябва да се върнете с пълна сила.

Везни

Днес вашето практическо мислене ще владее ума ви. Може да е по-малко забавно по този начин, но поне животът ви ще стане по-лесно управляем.

Скорпион

Днес всички около вас са много потайни. Трябва да гадаете, за да разберете какво се върти в главите им. Но си струва поне да опитате.

Стрелец

Днес ще откриете нова част от себе си, която е забележителна и ще бъдете много щастливи, че сте я открили. Вашите приятели и роднини ще ви помогнат да я подхраните.

Козирог

Днес вниманието ви е насочено към най-малките неща и всичко е толкова невероятно, че се чудите как сте го пропускали до сега. Все пак опитайте да не се тревожите за миналото.

Водолей

Отношенията ви с хората са най-важното нещо днес. Моментът е подходящ да създадете нови контакти или да заздравите старите. Ще имате успех. 

Риби 

Не е подходящият момент да искате услуги от приятели и колеги, защото всеки си има собствени проблеми. Нещата постепенно ще се оправят.

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...