Дневен хороскоп за понеделник, 15 юли 2019 г.
pixabay
Дневен хороскоп за понеделник, 15 юли 2019 г.
15.07.2019|09:30 Прочитания: 265

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Чувствате се доста силни и това може да означава, че е време за промяна. И това не означава просто да смесите нещата на случаен принцип, използвайте главата си!

Телец

Някой ще ви даде уважението, което заслужавате. Това е човек, който не очаквате да ви уважава. Денят е подходящ да покажете кой сте всъщност.

Близнаци

Опитайте да прекарате малко време насаме със себе си. Всичко друго може да почака. Днес сте леко мрачни, така че няма да ви бъде трудно да останете сами.

Рак

Трудно е да пуснете някого, а сега е дори още по-трудно. Важно е поне да полагате усилия, тъй като вече е време за ново начало и трябва да се сбогувате с всичко от миналото.

Лъв

Днес ще се наложи да се подписвате на важни документи или поне да се съгласите за важни неща. Може да има леки колебания във вас, но трябва да знаете, че това е единственото правилно решение. 

Дева

Много е важно да не бъдете агресивни днес, защото уж дребните спорове може да се окажат нещо ужасно. Не ескалирайте ситуациите, освен ако не е много необходимо.

Везни

Не се тревожете за това, че правите нещата по свой начин. Понякога това е най-правилното решение и не трябва да се интересувате от възмущението на околните.

Скорпион

Ако искате да приключите този етап от живота си, уверете се че наистина го искате, защото ще бъде странно и трудно. Трябва да сте подготвени.

Стрелец

Чувствате се малко по-спокойни относно въпрос, който ви тормози отдавна, но не го игнорирайте напълно. Не прибързвайте, важното е че имате напредък.

Козирог

Ако нещата изглеждат зле, обърнете се към приятел за помощ. Всичките ви приятели ще оставят всичко, с което се занимават и ще се притекат на помощ. Трябва да го оцените.

Водолей

Изпитвате нужда да купите нещо, което наблюдавате отдавна. Не е задължително да става въпрос за някаква антика, може би нещо, което сте видели на търг или аукцион и е абсолютно неустоимо.

Риби

Сърцето ви е по-силно от разума в момента и трябва да го оставите да спечели битката. Това е един от онези дни, в които правите това, което искате, без да се замисляте каква е цената.

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...