Дневен хороскоп за понеделник, 27 май 2019 г.
pixabay
Дневен хороскоп за понеделник, 27 май 2019 г.
27.05.2019|09:30 Прочитания: 816

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Трябва да погледнете по-дълбоко в невидимите проблеми, които засягат личния ви живот. Някои може да са вътрешни, други да са външни, но всички те заслужават внимание. Трябва да дадете нещо.

Телец

Нищо не е така, както изглежда днес, но това не означава, че не можете да продължите напред. Ако сте готови да погледнете над повърхността, може да откриете, че нещата стават много по-бързо.

Близнаци

Вашите завладяващи качества са изложени днес и ви карат да изглеждате по-добре от обикновено. Това е подходящото време да станете и да видите дали можете да накарате колегите си да последват вашето предложение.

Рак

Чувствате се доста добре за вашата ситуация, но не сте сигурни какво да правите след това. Това е добре, стига да можете да задържите нещата така. Вашата позиция не е чак толкова лоша в момента.

Лъв

Малко медитация ще ви отведе далеч днес, особено ако сте изправени пред криза или неотложен въпрос. Това е добър момент да се отдръпнете малко и да решите какво наистина искате.

Дева

Днес ще се гордеете с това колко нещата имате да свършите и ще свършите съответно, въпреки че цените времето си. Сега обаче трябва да достигнете до ново ниво, защото само чрез концентрирани усилия ще можете да постигнете нещо.

Везни

Съсредоточете се върху въпросите, свързани с кариерата ви днес, дори и напоследък да са в застой. Всъщност, точно това е една добра причина да удвоите усилията си. Животът може да стане много по-добър, след като преминете през тази криза.

Скорпион

Размитото мислене може да е точно това, от което имате нужда днес. Вашата умствена енергия може да води до строга логика, но тя все още може да ви донесе мястото, на което трябва да отидете .

Стрелец

Вашата способност да карате хората да правят правилните неща е ключът към успеха в момента и това означава, че трябва да сте сигурни, че всеки е подреден и в правия път. Това, което правите за хората, е достойно за уважение.

Козирог

Ще трябва да се справите с подсъзнателни въпроси днес, но как можете да ги идентифицирате? Сънищата предлагат лесни улики, но ако те отдавна са изчезнали от паметта, опитайте да седите кротко и да оставите ума си да се движи на воля.

Водолей

Всичко се случва под повърхността, което ще се окаже много разочароващо за вас. Може дори да не осъзнаете, че вашият партньор  или най-добър приятел е луд, докато всичко свърши. И това може да отнеме дни.

Риби 

Нищо няма да може да бъде решено днес, ако не погледнете под повърхността. Моментът е много подходящ да се потопите в това, което се случва, а не просто да вземете всичко това с един поглед. Можете да научите много!

 

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...