Дневен хороскоп за понеделник, 9 септември 2019 г.
pixabay
Дневен хороскоп за понеделник, 9 септември 2019 г.
09.09.2019|09:31 Прочитания: 1237

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

От прекалено много време ви се трупат всякакви неща и вече е време да се отървете от тях. Поговорете с някой близък, на когото имате доверие, за да споделите всичко, което ви тормози.

Телец

Днес вашият ангажимент към другите хора- приятели, семейство и т.н. е по-строг от всякога и ще се наложи да направите голяма услуга. Вие сте от този тип хора, които дават всичко за близките си.

Близнаци

Каквото и да правите днес, трябва да давате всичко от себе си. Ако искате да постигнете успех, трябва да вложите цялата си енергия и всичко, което имате. Рискувайте, няма да съжалявате.

Рак

Нещата стават странни под повърхността и вероятно няма да сте в състояние да ги разберте, ако не направите нещо съвсем скоро. Моментът е подходящ да поискате отговори на някои въпроси.

Лъв

Днес трябва да вземете много важно решение и имате нужда от съвет, но вашите близки мислят, че проблемът ви не е сериозен. Постарайте се да ги убедите в обратното.

Дева

Днес сънищата ви са много по-привлекателни от реалността, но не се притеснявайте, има и такива дни. Просто се откъснете от всичко и всички и вярвайте, че утре ще бъде по-добре.

Везни

Трябва да забавите темпото малко. Нито вие се чувствате добре, нито хората около вас. Вие можете много лесно да се приспособявате, така че направете промяна, не е страшно.

Скорпион

Вашият партньор има нужда от цялото ви внимание. Изключително важно е да приемете проблема на сериозно.

Стрелец

Вашата работа е по-важна от всякога за вас. Борите се за различни неща, свързани с нея, но това ви коства прекалено много нерви и емоции. Намерете си някакво друго занимание днес.

Козирог

Днес сте в страхотно настроение, но не сте в състояние да забелязвате малките детайли. Отложете работа, която включва дати, цифри и други подобни данни. Занимавайте се с по-приятни неща днес.

Водолей

Помислете какво се случва с половинката ви или с друг близък човек. Имате някои предположения, но трябва да ги предразположите да ви споделят какво се случва.

Риби

Днес всичко ви се струва много странно, а и вашето поведение не е по-малко странно. Ако имате някакви публични изяви, по-добре ги отменете. Прекарайте деня вкъщи, заобиколени само от най-близките хора.

2 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...