Дневен хороскоп за четвъртък, 13 юни 2019 г.
pixabay
Дневен хороскоп за четвъртък, 13 юни 2019 г.
13.06.2019|09:30 Прочитания: 1044

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес се чувствате покорени, но в добрия смисъл. Имате възможността да направите добро впечатление на голяма група хора. Трябва да се постараете много и да дадете всичко от себе си.

Телец

Днес сте изпълнени с положителна енергия и трябва да я фокусирате върху себе си, доколкото е възможно. Не се притеснявайте за проблемите на другите, те ще се справят сами.

Близнаци

Днес трябва да се отдалечите от всичко и всички и ще осъзнаете, че това е нещо добро. Ще почувствате облекчение от освобождаването и ще продължите напред много лесно.

Рак

Денят е подходящ да започнете да тренирате или да си изградите някакъв режим. Вашата енергия преминава през тялото ви по подходящ начин, за да запали искрата.

Лъв

Ще получите странен коментар от някого днес. Опитайте да го игнорирате, вместо да го приемате навътре и да се ядосвате. Достатъчно зрели сте, за да постъпите правилно.

Дева

Вашата половинка или близък приятел има нужда от вас и има нужда да чуе няколко конкретни думи. Моментът е подходящ за изчистите стари недоразумения и да тръгнете в нова посока.

Везни

Вашата емоционална страна ще надделее над разумната днес. Това не е нещо много лошо, трябва да има и такива моменти. Ще научите ценни уроци от днешния ден.   

Скорпион

Вие обичате началото повече от края, най-общо казано, затова гледайте само напред и търсете нови възможности за ново начало. Днес ще бъдете изпълнени с противоречиви чувства.

Стрелец

Не знаете какво да мислите и как да се чувствате за днешната голяма новина, но не се притеснявайте, това е най-адекватната реакция. Отстъпете, огледайте ситуацията и помислете.

Козирог

Бъдете предпазливи, хората, с които прекарвате целия си ден, може да иска да ви навредят по някакъв начин. Това е един от онези дни, в които просто трябва да стоите настрана от всичко и всички.

Водолей

Вашите приятели и колеги често искат помощта ви при организирането на разни неща, но вие обикновено не им я предоставяте. Подайте ръка днес и се включете активно, няма да бъде чак толкова зле.

Риби 

Имате изгарящо желание да зарежете всичките си задължения и да се насладите на малките неща в живота. Днес е най-подходящия ден да го направите. После лесно ще се върнете към ежедневието си.

 

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...