Как ретроградната Венера може да се отрази на отношенията ви?
pixabay
Как ретроградната Венера може да се отрази на отношенията ви?
10.09.2019|14:00 Прочитания: 519

За щастие, през остатъка от 2019 година Венера няма да бъде ретроградна, но за сметка на това, през май 2020 ще бъде. Венера е планетата, която управлява любовта, вашите ценности и красота. И когато е ретроградна, може да обърка емоционалното ви състояние много сериозно, както и отношенията ви.

Какво точно означава ретроградна Венера?

Най-просто казано, Венера да бъде ретроградна означава, че планетата се движи назад (да, буквално). Това е напълно нормално и се случва на всеки 18 месеца. Но ретроградната планета не обръща внезапно своето движение в обратна посока, а само изглежда така.

И тъй като Венера е "женска" планета, символизира Ин, а ретроградният Меркурий символизира Ян. Това означава, че емоционалните проблеми и предизвикателства са доста по-силни.

Какво да очаквате от ретроградната Венера?

Очакват ви много критични моменти. Съобщения от стари любови, съобщения от сорта на "Трябва да поговорим!" от сегашната ви половинка. Възможно е да не се чувствате добре в кожата си, тоест да не се чувствате красиви. Ретроградната Венера прави хората много раздразнителни, така че ако живеете с други хора, техните навици могат да ви изкарат извън равновесие.

Защо ретроградната Венера е важна?

Това разположение на планетата е ** съществено ** в жизнения цикъл, защото ни принуждава да говорим и да се изправяме срещу проблеми или хора, които отдавна сме погребали. Ретроградната Венера е една от най-трудните, през които трябва да преминете. Този период извежда някои от най-лошите ни черти наяве и ги виждаме, което ни кара да преосмислим отношенията си и живота като цяло.

Това е момент, в който реалността може да ви промени драстично. Интензивността обаче зависи до голяма степен от самите вас.

Този период ще се отрази най-силно на хората, които обикновено задържат емоциите си вътре в себе си. Ако сте открит човек, който казва всичко на момента, няма да бъдете особено засегнати.

Какво означава ретроградната Венера за вашия зодиакален знак?

Телец и Везни, внимавайте! Тези два знака са управлявани от Венера и следователно ще бъдат засегнати по-интензивно. Но наистина всички зодиакални знаци трябва да бъдат подготвени за този период. 

Ще причини ли ретроградната Венера раздели?

Кратък отговор: може би. Ако една връзка приключи през този период, вероятно така или иначе е щяла да приключи скоро. Но можете спокойно да обвинявате звездите. Но истината е, че ретроградната Венера не може да разруши една здрава връзка. Ако се разделите с половинката си, вероятно нещата просто не са вървели добре. При стабилните двойки, понякога има дори положителен ефект, защото партньорите започват да разбират и уважават повече желанията на другия.

Кога е следващата ретроградна Венера?

Следващият такъв период ще бъде от 13 май 2020 до 25 юни 2020. Това, съчетано с лятното слънцестоене и затъмнението, ще направи 6 много луди седмици. Това означава разбъркване на емоциите и отношенията в продължение на 6 седмици, можете ли да си представите...?!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!


0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...